Starity

Hivatalos: Hailee Steinfeld csatlakozott a Marvel Univerzumhoz!

2020. december 07. 13:01   |   Szerző: Nomiii

Már régóta pletykáltak róla, hogy esetleg Hailee lesz a befutó és ő kapja meg a szerepet, de eddig semmi bizonyíték nem volt rá.

hirdetés

A héten azonban paparazzi fotók láttak napvilágot, ahogy Hailee és Jeremy Renner New Yorkban forgatják a sorozatot, egy kutya társaságában. A sorozat a Disney+ streaming oldalon fog megjelenni előreláthatólag 2021 végén/2022 elején. 

A Marvel nagy hangsúlyt fektet az online sorozataira is, nem csak a mozifilmekre, hiszen bejelentették, hogy szintén a Disney+-on várható lesz Loki, WandaVision, She-Hulk és The Falcon and the Winter Soldier sorozat is, a Hawkeye-on kívül. Ezek azonban csak azokat a hősöket érintik, akiket eddig megismerhettünk a korábbi filmekből. Ám lesznek olyan alkotások a következő két-három évben, ahol ismeretlen karaktereket ismerhetünk meg.

Hailee a Hawkeye című sorozatban kapta meg Kate Bishop szerepét, aki az eddig megismert Sólyomszem utódja lesz. Sólyomszem karakterét eddig Jeremy Renner játszotta, aki eddig öt filmben alakíthatta a szuperhőst. A sorozatban rajtuk kívül megerősítették még Florence Pugh, Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton és Zahn McClarnon szereplését is. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek