Starity

Miley Cyrus férfira „éhezik”

2020. december 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

A 28 éves színész-énekesnő őszintén mesélt szexuális életéről, amit igencsak megnehezít, hogy a korlátozások miatt nem olyan egyszerű randi- és/vagy szexpartnert találni.

hirdetés

Mióta véget ért kapcsolata Cody Simpsonnal, Miley Cyrusnak nem volt alkalma valaki újjal összebújni, de nem csügged, mert elmondása szerint ő a maga részéről mindig kapható egy kis virtuális virgonckodásra.

Rengeteget FaceTime szexelek. Jelenleg ez a legbiztonságosabb. Így nem kapom el a COVID-ot. Határozottan állíthatom, hogy terveim között nem szerepel olyasmi, ami felelőtlenség volna rám, illetve másokra nézve... Nevetséges, ha valaki nem teszi meg a szükséges óvintézkedéseket egymás biztonsága érdekében. Nagyon elcseszett. Igazán érdekes és embert próbáló ez az időszak randizás és találkozók tekintetében

– magyarázta Miley Howard Sternnek, majd amikor a rádiós műsorvezető rákérdezett, hogy jelen pillanatban a férfiakat vagy a nőket részesíti előnyben, így felelt:

Szeretem az embereket. Szeretek, akit szeretek. Mindkét nem képviselőivel volt már kapcsolatom. Jelen pillanatban férfira éhezem, de őszintén szólva nyitott vagyok bármire.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek