Starity

Willow Smith belezúgott Bieberbe?

2010. november 14. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány forrás szerint a Grammy-díjas Will Smith tízéves lánya, Willow Smith beleszeretett a 16 éves kanadai popszenzációba, Justin Bieberbe.

hirdetés
Willow Smith belezúgott Bieberbe?

Felcsillan a szemünk, hogyha meglátjuk Őt; vagy liftezik a gyomrunk, ha a közelünkben van. Ma már szinte mindenki tudja, milyen szerelmesnek lenni. Egy fiatal híresség, Willow Smith, Will Smith és Jada Pinkett Smith tízéves lánya – aki mellesleg a 2010-es Karatekölyök című film főszereplőjének, Jaden Smithnek a húga –, állítólag súlyosan beleszeretett a nála hat évvel idősebb kanadai csodagyerekbe, Justin Bieberbe.

Willow momentán a Whip My Hair videoklipjének sikereit élvezi, és furcsán viselkedik, amikor Justin közelében van. „Felcsillan a szeme, amikor meglátja Justint, és mindig feltűnően dícséri, ha szóba kerül a srác” – mondta egy bennfentes.

Willow egyébként azért lépett énekesnői pályára, hogy olyan híres legyen, mint szülei. „Valami újat akartam, hogy olyan híres lehessek, mint apuék. Szeretnék segíteni is majd az embereken. A példaképeim között ott van Lady Gaga is, ő nagyon szuper, ő szinte mindenkit érdekel. Magáról és mindenkiről ír számokat...” – mondta a lány egy interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek