Starity

Megérkezett az izgalmas pszichothriller második évadának előzetese Rupert Grinttel

2020. december 11. 13:01   |   Szerző: Glamster

Megérkezett a pszichothriller második évadának előzetese Rupert Grinttel és Nell Tiger Freevel.

hirdetés

Az Apple TV-n nagy sikert aratott a Servant első évada, amely egy izgalmas pszhichothrillernek bizonyult. Minden felhasználónak már rögtön elérhető volt magyar felirattal, a kritikusok pedig pozitívan írtak a cselekményről. A Puliwood írása alapján a következő cselekményt lehetne összefoglalni: „Dorothy (Lauren Ambrose) és Sean Turner (Toby Kebbell), avagy egy sikeres riporternő és egy modern séf házába költözhetünk be az évad erejéig mi magunk is, akik látszatra a szinte már természetellenes amerikai álmot élik. Persze, csak ha eltekintünk attól a tragédiától, aminek következtében elveszítették pár hetes gyermeküket, ez pedig Dorothy-ban egy akkora törést okozott, hogy testileg nem, de szellemileg teljesen elvágta magát a valóságtól. Egy nem éppen szakszerű terápiás módszerrel viszont sikerült felszínre hozni a nőt, ez viszont nem kevesebbet követel férjétől, minthogy eljátssza: gyermekük még él, méghozzá egy műanyag baba formájában. A teljes illúzió érdekében egy fiatal, és legalább annyira furcsa dadust, Leanne-t (Nell Tiger Free) is felfogadják a "kicsi" mellé. A lány érkezése viszont szép fokozatosan elszabadítja a teljes őrületet, ha eddig nem lett volna épp elég hátborzongató az alapszituáció.”

Az izgalmas finálé után megjelent a második évad előzetese, amelyben láthatjuk, hogy Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free, és Rupert Grint visszatér.

Az izgalmas finálé után a második évadban lesz egy természetfeletti csavar, amely sötétebb jövőt tartogat, miközben Leanne visszatér és kiderül a valódi jelleme.

A második évad 2021. január 15-én startol az Apple TV-n.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek