Starity

BRÉKING! Jesy Nelson kilépett a Little Mix-ből!

2020. december 14. 18:06   |   Szerző: Selz

Miután hosszabb szünetet tartott a bandától távol, ma este bejelentette, hogy végleg távozik a csapatból.

hirdetés

Korábban már megírtuk, hogy Jesy úgy döntött hosszabb ideig szünetelteti Little Mix-es karrierjét egészségügyi okokra hivatkozva. Azóta Jade, Perrie és Leigh-Anne hárman folytatták az interjúkat és fellépéseket. A rajongók szinte biztosak voltak benne, hogy Jesy hamarosan visszatér, azonban ma este ő és a Little Mix is hivatalosan bejelentette távozását. 

Az igazság az, hogy az elmúlt időszakban a bandában lévő tagság nagy nyomot hagyott a mentális egészségemen. A folyamatos nyomását annak, hogy egy lánybandában vagyok és az elvárásaimnak való élést nagyon nehéznek találom. [...] Időt kell töltenem az emberekkel, akiket szeretek, olyan dolgokat csinálni, amiket szeretek. Készen állok egy új fejezetet nyitni az életemben - nem vagyok benne biztos, hogy hogy fog még kinézni, de remélem ott lesztek nekem, hogy támogassatok

- írta Jesy levelében.  

 9 nagyszerű együtt töltött év után, Jesy meghozta a döntést, hogy elhagyja a Little Mix-et. Ez egy rendkívül szomorú időszak mindannyiunk számára, de teljes mértékben támogatjuk Jesy-t. Nagyon szeretjük őt és egyetértünk abban, hogy nagyon fontos, hogy azt teszi, ami jó a mentális egészségének és jóllétének. Mi továbbra is nagyon élvezzük a Little Mix-es kalandunkat és a hármunk még nem áll készen, hogy vége legyen. Tudjuk, hogy Jesy távozása nagyon felkavaró lesz a rajongóinknak. Nagyon szeretünk titeket srácok és hálásak vagyunk a hűségetekért és a folyamatos támogatásotokért. Alig várjuk, hogy lássunk sokatokat a turnén.

Szeretettel,

Jade, Perrie és Leigh-Anne

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek