Starity

Podcastet indított Harry herceg és Meghan Markle

2020. december 15. 22:10   |   Szerző: Four

A herceg és felesége ismét saját projektbe fogtak, mostantól rendszeresen hallhatjuk őket.

hirdetés

Mostantól rendszeresen hallható lesz Harry herceg és Meghan Markle: a házaspár bejelentette, Archewell Audio nevű cégük többéves szerződést kötött a Spotify-jal, és közös podcastben fognak szerepelni. 

Elmondásuk szerint Sussex hercege és hercegnéje azzal a céllal hozta létre a projektet, hogy "közösséget építsenek az együtt megélt tapasztalatok, narratívák és értékek mentén". 

Amit nagyon szeretünk a podcastünkben, hogy emlékeztet minket, tényleg odafigyeljünk és kapcsolódjunk egymáshoz. Ebben a kihívásokkal teli évben nagyon fontos volt ez, mert ha meghalljuk egymást, akkor meghalljuk egymás történeteit, és rájövünk, mennyiféle módon kötődünk. 

- jelentették ki.

Csodálatos emberekkel beszélgettünk, akik megosztották azokat az élményeiket, amelyek formálták ezt az évet. (...) Rengeteg embert ért fájdalom, veszteség és óriási bizonytalanság idén. De azt hiszem azt fontos megjegyezni, hogy 2020 olyan módon kötött össze minket, ahogy azt soha nem képzeltük volna: végtelen mennyiségű kedvességgel és együttérzéssel.

- közölte a pár.

Az Archewell Audio még az idén jelentkezni fog egy ünnepi kiadással, jelentette be a rövid bemutatkozóban Harry és Meghan.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek