Starity

Liam Payne elolvasta és megnézte az eredetileg 1D-fanfictionnek írt Miutánt

2020. december 19. 21:09   |   Szerző: Glamster

Elmondta, mit gondol Harry és saját karakteréről, miután megnézte a filmet és elolvasta a könyvet is.

hirdetés

A One Direction énekese, Liam Payne, barátnője, Maya Henry hatására megnézte és olvasta a Miutánt, amit a banda ihletett meg. A most már Hardin néven ismert főhős eredetileg Harry Styles volt, és a Wattpadon a mai napig így érhető el.

A Strip That Down énekese mellett régebben Styles is elmondta a véleményét a fanfictionről, bár ő nem nyilatkozott olyan bőven, mint Payne.

Az Instagram-livejában Liam gratulált Anna Todd írónő sikeréhez, és azt is elárulta, hogy tetszett neki a Miután.

After

Általában nem nézek ilyesmi filmeket, de őszintén szólva, egyre jobban beleéltem magam a sztoriba a moziban. Elég szexi volt, mit mondjak!

– kezdte Payne.

A mozi után jöttem rá, hogy a karaktereket a One Directionből szedték, ami tök vicces volt. A második részt láttam Mayával, aki utána megnézette velem az elsőt is

– folytatta.

Nagyon tetszett a karakterem, mert ilyen törődő féltestvér volt, aki mindenkinek a legjobban akarta. Én is ilyen vagyok! Bár inkább a főszereplővel azonosulnék, mi is a neve? Hardin! Aki persze Mr. Styles.

After

Liam nem hagyta ki Anna Toddot sem.

A lány, aki írta, nagyon büszke lehet magára. (...) A banda sokmindenkinek hozott jó dolgokat, és ennek nagyon örülök. A könyv is jó volt. Ügyes (...)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek