Starity

A. A. Milne Micimackója visszatér

2010. november 14. 19:07   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Walt Disney Pictures hosszas procedúra után kitűzte legújabb meséjének megjelenési dátumát: 2011. július 15-én startol az amerikai mozikban Micimackó legújabb kalandja.

hirdetés
A. A. Milne Micimackója visszatér

A Disney-mesék készítői éppen egy évvel ezelőtt, 2009 decemberében mutatták be az A hercegnő és a béka című kétdimenziós, rajzolt produkciót. Mivel azelőtt öt évvel volt esedékes az utolsó ilyen film, így óriási fogadtatásban részesült a békamese; bár a kritikusok nem fogadták valami jól, a sikere megvolt, és ez a lényeg. Ezért is kezdtett bele a stúdió valami egészen hasonlóba: 2011-ben ugyanis érkezik a legújabb Micimackó!

A számtalan rajzfilmmel rendelkező kis medvének már talán az összes Disney-karakternél nagyobb történelme van, és társainak is akad kedvelője bőven. De hogy miért is szereti mindenki ezt az örökké mézre éhes, sárga macit? Erre talán senki sem tud válaszolni. Az viszont tény, hogy valamit mégiscsak szeretünk benne, hiszen a Walt Disney Pictures már több mint hét mesét készített róla, és háromdimenziós sorozatot is kapott.

Micimackó, Róbert Gida, Füles, Tigris, Nyuszi, Malacka (és még sorolhatnánk) legújabb kalandjait övező történetet pedig jövő év nyarán, 2011 júliusában mutatják be az USA-ban, valamint az előzetes szerint mindenhol tervezik a mozikban való vetítését. A produkció első előzetese a napokban látott napvilágot, viszont máris hatalmas várakozás övezi – talán az eddigi titkolózás miatt. Micimackót egyébként ezelőtt 2005-ben láthattuk utoljára a Micimackó és a Zelefántban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek