Starity

Lady Gaga nem akar duettet

2010. november 15. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki Lady Gagát akarja felkérni népszerűségénél fogva egy duett erejéig, visszont ő már több ajánlatot is visszautasított – olyan sztároktol, mint Miley Cyrus, Katy Perry és Usher.

hirdetés
Lady Gaga nem akar duettet

Lady Gaga napjaink egyik legnépszerűbb sztárja, így mindenki őt akarja felkérni egy duett erejéig. Visszont az énekesnő már több ajánlatot is visszautasított olyan hírességektől, mint Miley Cyrus, Katy Perry, de még Ushert is.

Az énekesnő bevallása szerint túl elfoglalt a turnéval és a hamarosan megjelenő albumával, és kijelentette, hogy erre az albumra nem akar duettet, mert szeretné, hogy ez az egy anyag csakis róla szóljon.

„Nem szeretnék senkit megbántani, csak egyszerűen nincs időm egy duettre sem, a világturné nem anyira könnyű, mint azt mások képzelik, és az új albumomra nem szeretnék duettet; azt szeretném ha rólam szólna ez az anyag” – mondta az énekesnő a People magazinnak. Azt, hogy a közeljövőben készítene-e duettet valamelyik hírességgel, nem árulta el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek