Starity

Vége! Válik Kim Kardashian és Kanye West

2021. január 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Hosszú ideje érett a dolog, mostanra azonban tetőztek a problémák: végérvényesen elmérgesedett a kapcsolat a reality-sztár és a rapper között.

hirdetés

Eljutottak arra a pontra, amikor már hónapok óta nem töltöttek együtt semennyi időt. Csak a gyerekek miatt találkoztak, de már jó ideje külön élnek. Kim tisztában van azzal, hogy a házasságuknak befellegzett. Már régóta tudja, hogy köztük vége mindennek

– nyilatkozta az E! Online-nak egy bennfentes.

Ami magát a válást illeti, Kim Kardashian egyelőre nem adta be a válókeresetet férje, Kanye West ellen, ám ennek hátterében nem a hezitálás áll, sokkal inkább az, hogy a négygyermekes édesanya jó döntést szeretne hozni lányai és fiai érdekeit szem előtt tartva.

Nem a házasság lezárása miatt habozik, többé már nem. Mindig törődni fog Kanyével, de a kapcsolatuk a végéhez ért. Kim jelenleg arra koncentrál, hogy a gyerekeknek mi a legjobb.

Valószínűleg Kanye mentális problémái is szerepet játszottak a házasság tönkremenetelében. Néhány hónappal korábban épp Kim állt nyilvánosság elé azzal, hogy a férje bipoláris.

Ahogy sokan már tudjátok, Kanye bipoláris zavarral küzd. Bárki, aki ebben szenved vagy van olyan szerette, aki szintén bipoláris, az tudja, hogy milyen elképzelhetetlenül bonyolult és fájdalmas ezt megérteni. Korábban soha nem beszéltem a nyilvánosság előtt arról, hogy ez a betegség miképp érinti a mi családunkat, mivel igyekszem védeni a gyermekeimet és Kanye magánélethez való jogait, ami az egészségügyi állapotát illeti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek