Starity

Stranger Things, You & Lucifer: több közkedvelt sorozat folytatása is várható 2021-ben

2021. január 07. 19:07   |   Szerző: Glamster

Ez az év máris jobb, mint az előző: sok-sok közkedvelt Netflix sorozat folytatása várható.

hirdetés

Sok Netflix Original sorozat tér vissza 2021-ben, ami boldoggá teheti a várakozó rajongókat. Nézzük, melyeket várjuk már a legjobban.

12. Vaják – 2. évad

Első évad emlékeztető: A hétköznapi emberek és mágikus erővel rendelkező lények (tündék, törpök, vámpírok, alakváltók, egyszarvúak) által benépesített világban él Ríviai Geralt: egy bérgyilkos, aki veszedelmes szörnyek kiirtásával/hatástalanításával foglalkozik. Egy nap összeáll egy nagy hatalmú varázslónővel és egy fiatal hercegnővel, hogy együtt küzdjenek meg a démonokkal.

11. Outer Banks – 2. évad

Első évad emlékeztető: Négy fiatal az észak-karolinai Outer Banksben éli a tinédzserek szokványos életét. Az életük gyökeres fordulatot vesz, amikor a környékre lecsap egy pusztító erejű hurrikán, melynek következtében megszűnik a vidék teljes áramellátása. A fiatalok olyan illegális tevékenységekbe keverednek, melyek komoly kihatással lehetnek a további jövőjükre. Baljós végkimenetelt sejtető szerelmek szövődnek, megkezdődik a nyomozás a helyi bandavezér apja után, akinek rejtélyes körülmények között veszett nyoma, és úgy tűnik, egy helyi rivális banda és a 'hőseink', a Snecik közötti viszony is egyre jobban elharapózik. A tinédzserek előtt egy olyan nyár áll, melyet örökre az emlékezetükbe fognak vésni. (Mafab)

10. Lucifer – 5. évad második fele

Bohókás ördögünk kalandjának folytatása már a küszöbön van. Az ötödik évad második fele már biztosan elérhető lesz 2021-ben, ráadásul a sorozatnak lesz hatodik évadja is.

9. Warrior Nun – 2. évad

Az amerikai akciófilm-sorozat remek értékelést kapott, így egy második évadra is visszatér 2021-ben.

Első évad emlékeztető: Az elárvult tini egy hullaházban tér magához, majd rájön, hogy szuperképességek birtokába került, miután ő lett a démonvadász apácák titkos szektájának Glóriahordozója.

8. You / Te – 3. évad

A You / Te sorozat 3. évadja 2020 helyett 2021-ben fog debütálni, így hamarosan végre megtudhatjuk, ki lesz Joe rejtélyes szomszédja.

7. Narcos: Mexikó – 3. évad

Drogok, fényűzés és nyomozás: Pablo Escobar világa.

6. Ozark – 4. évad

Az Ozark is egy izgalmas krimisorozat lett, ami meghódította a nézőket.

5. The Umbrella Academy / Az Esernyő Akadémia – 3. évad

Apjuk halála újra összehozza a rendkívüli képességű, elhidegült testvéreket, döbbenetes családi titkokat fedeznek fel – és egy, az egész emberiséget fenyegető veszélyt.

4. Russian Doll / Végtelen matrjoska – 2. évad

Nadia a harminchatodik szülinapi bulija után halálos balesetet szenved, majd hirtelen újra a buliban találja magát. Hamar rájön, hogy egy időhurokba került, mi pedig nem tudjuk eldönteni, hogy ez most tényleg egy ilyen idősíkokkal játszó sorozat, vagy pedig egy kábszeres lázálom, ugyanis Nadia a buliban kap egy spéci, kétes eredetű spanglit. (Player) Izgalmak, találgatások övezik ezt a 10/10-es sorozatot.

3. Sex Education /Szexoktatás – 3. évad

Terapeuta anyja miatt a bizonytalan Otis mindenre ismeri a választ a szextanácsadás tekintetében, így a lázadó Maeve felveti egy iskolai szexterápiás klinika ötletét. Innen indultak a kalandok ebben a vígjáték-sorozatban, és most visszatér egy harmadik évadra is!

2. Never Have I Ever / Én még sosem...

Az aranyos sorozat második évadját is láthatjuk majd. Az első évad egy indiai származású kamaszlány történetét meséli el szórakoztató formában.

1. Stranger Things

Szinte biztos, hogy a Stranger Things 4. évada még idén nyáron elérhető lesz a Netflixen. Megtudjuk, él-e a kedvenc rendőrünk, vagy sem, mi lesz Tizi (El) és Mike kapcsolatával, illetve, új szereplőket is láthatunk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek