Starity

Amber Heard még mindig nem teljesítette ígéretét, miszerint jótékony célra költi el a válásából kapott dollármilliókat

2021. január 08. 13:01   |   Szerző: Glamster

Amber Heard 2016-ban ígérte meg, hogy az utolsó centig eladományozza azt az összeget, amit Johnny Depp fizetett ki neki váláskor.

hirdetés

2016-ban tette az ígéretet a színésznő, hogy eladományozza azt a hétmillió dollárt, amelyet Johnny Depp fizetett neki a váláskor. Egy Los Angeles-i gyermekkórház és egy liberális civilszervezet 3.5 millió dollárt kapott volna fejenként.

A Daily Mail most olyan dokumentumokat mutatott fel, amely bizonyítja, hogy Amber Heard még „csupán” 100 ezer dollárt utalt a kórháznak, míg a szervezet semmit sem kapott. A kórház 2019-ben küldött Heardnek egy levelet, amelyben érdeklődtek, hogy a színésznő tervezi-e végrehajtani ígéretét vagy sem.

Amber ügyvédei alább reagáltak a hírekre:

Mr. Depp ezekkel a lejárató hírekkel szeretné elterelni a figyelmet arról, hogy bántalmazta Ambert. Amber nagyon szerette volna kifizetni az ígért az összeget a szervezeteknek, csak sajnos a válás miatti pereskedése, amibe Mr. Depp rángatta bele, dollármilliókat követel tőle, csak így tudja az igazát megvédeni. Amber karrierje során már hét számjegyű összegeket adományozott el

– írták nyilatkozatukban.

Johnny ügyvédei nem reagáltak se a DailyMail cikkére, se pedig Amber ügyvédjeinek megjegyzésére.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek