Starity

Pflum Orsi Dubaiban forgatta új klipjét

2010. május 09. 20:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő új dalát a The One-t már több arab rádió is játssza, az izgalmas helyszíneken rögzített videoklipjében duett-partnerével a Közel-Keleten jól ismert előadóval Yasser Habeeb-bal közösen szerepel.

hirdetés
Pflum Orsi Dubaiban forgatta új klipjét

A The One című szerzemény arab-angol nyelven már hallható, valamint hamarosan arab-magyar nyelven is rögzítették. A sláger a többszörös aranylemezes énekessel, Yasser Habeebel készült és a sikerére mi sem jobb bizonyíték, mint hogy felkerült a Közel-Keleten már megjelent Sunshine Arabia 2010-es válogatáslemezre. A nagy népszerűségnek örvendő korongon ez lett az első számú dal.

"A kisfilmet Dubaiban forgattuk, az EMI kiadó támogatásával. A forgatás egy hétig zajlott, több helyszínen rögzítettünk jeleneteket az image-kliphez. Készítettünk éjszakai és nappali felvételeket a Marinán, stúdióban és limuzinban egyaránt" – mesélte Pflum Orsi, aki hamarosan visszatér az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városába és folytatja zenei karrierjének az egyengetését.

Tehát sok-sok tárgyalás vár az énekesnőre, de a jelek szerint jó úton halad afelé, hogy a hazai előadók egyikeként sikert érjen el határainkon túl.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek