Starity

Selena Gomez: „Én sem vagyok tökéletes!”

2010. november 15. 18:06   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan leadják a TV-ben a Wizards of Waverly Place (Varázslók a Waverly Place-ből) új évadjának első két részét. A főszereplő Alex Russot alakító Selena Gomezt ezzel kapcsolatban kérdezte az ETOnline.com.

hirdetés
Selena Gomez: „Én sem vagyok tökéletes!”

Érkezik a Wizards of Waverly Place új – egyben valószínűleg utolsó – évadja. Selena Gomez (aki a laza és lázadó Alex Russot alakítja a Disney-sorozatban) elárulta az ETOnline.comnak: nagyon izgatott az új évad miatt.

ET: Mit várhatunk az új évadtól?
Selena Gomez: Jajj, már nagyon izgatott vagyok miatta! A forgatás határozottan lenyűgöző élmény volt számomra, és annyira sokat jelent nekem, hogy az előző évadok ilyen sikeresek! Hihetetlen, hogy ilyen sokáig műsorra került minden egyes epizódunk, ez igazán megtisztelő és megható dolog. Tudom, hogy ha befejezzük a forgatást, akkor is élni fog bennem minden egyes momentuma, mert a „varázslat” végtelen. A forgatás hosszú volt, kicsit el is fáradtam, mire eljött a nap: kiderült a műsorra tűzés időpontja. A rajongók örülhetnek, ez az évad minden eddiginél igalmasabb lesz! Olyan kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni nektek srácok! Amikor kiderült, hogy mikor kezdi majd adni a Disney Channel az új részeket, bementem a stúdióba, ahol így fogadtak: „Hé, visszatérünk!” Ekkor én még nem tudtam a nagy hírt, úgyhogy megleptek. Igazán mókás epizódokkal térünk vissza ezúttal is, ezt megígérhetem!

ET: Igaz, hogy már az első epizódban felfeded a világ előtt, hogy boszorkány vagy?
Selena:
Igen, tényleg ezt fogom tenni. Felfedem, hogy varázslók vagyunk. Ezt dühömben teszem majd, ugyanis engem és a testvéremet kirúgnak egy mágikus versenyről, mert azt hiszik, nem tudunk varázsolni. Tehát az egész epizódon keresztül mazt láthatjátok majd, ahogy a karakterem és David Henrie karaktere próbálnak visszajutni a versenyre. Közben kiderül, hogy az egész valójában egy teszt volt... többet azonban nem mondhatok.

ET: Vannak olyan rajongóid, akik azt hiszik, hogy tényleg tudsz varázsolni?
Selena: Jajj, ez a legédesebb dolog az egész világon! Vannak egészen icipici rajongóim, akik odajönnek hozzám, és megkérdezik: „Te tényleg tusz varázsolni?” És az anyukájuk a hátuk mögül azt suttogja nekem: „Mondd, hogy igen, mondd, hogy igen!” Ilyenkor azt kérdezem tőlük: szerintetek igen? Ők azt szokták mondani, hogy igen, ez igazi. Úgyhogy azt szoktam mondani: „Igen, tudok varázsolni!” Ilyenkore az anyukájuk mosolyog. Néha rosszul érzem magam amiatt, hogy tulajdonképpen hazudtam nekik, de tudom, hogy az ő érdekükben teszem, szóval ez kegyes füllentés. Persze a nagyobb gyerekek tudják az igazat. Ők kérdezni szoktak arról a bizonyos „zöld képernyőről”, és arról, hogy hogyan forgatunk azzal. Érdeklődnek az iránt, hogy hogyan csinálunk bizonyos varázslatokat.

ET: Ha tudnál varázsolni, mi lenne az első varázslat, amit végrehajtanál?
Selena:
Az úgynevezett „rewind time” nevű varázslatot szeretném a leginkább kipróbálni. Az egy bámulatos varázslat lenne, ha azt akarnám, hogy több időm legyen.

ET: Semmi különlegesebb varázsige? Csak több idő kellene?
Selena:
Pontosan. (nevet)

ET: Egy varázslót játszol. Szereted az ijesztő jeleneteket?
Selena:
Én egy nagy horrorcsirke vagyok. (nevet) Foglalkoztatnak az ijesztő filmek, sőt, meg is figyelem őket, hogy milyen rémületet, milyen hatást váltanak ki a nézőkből. Sokat lehet tanulni - ebből is.

ET: Te már egészen fiatalon elkezdtél színészkedni. Van valaki, aki inspirál téged a pályádon, akit nagyon tisztelsz?
Selena:
Sokan, de nekem az a személy, akit igazán csodálok, az Shia LaBeouf. Ő a Disney-nál kezdett, és tessék... Igazán vicces srác, szerettem a műsorait. Azután elkezdett filmeket készíteni. Most igazán nagy filmekben szerepel és igazi színészként tisztelik. Amikor először láttam egy komolyabb produkcióban, igazán megszerettem. Szerintem még helyes is, úgyhogy az mindenképp előny számára... sok női rajongó jár ezzel. (nevet) Érzem, hogy nagyon jól kijönnék vele.

ET: Hogy tudsz ilyen tiszta és becsületes maradni, amikor a korodbeli csillagok sorra elzüllenek és elbuknak?
Selena:
Az emberek szokták ezt kérdezni tőlem, és ez annyira vicces, mert ilyenkor nem tudom, hogy mit válaszoljak. Én normális gyerek vagyok. Nem teszek semmit, ami olyan nagyon izgalmas. Csak azért csinálom ezt az egészet, mert örömet okoz, ha a zeném vagy a színészi munkám kapcsán ismernek, és ez sokkal többet jelent a magánéletemnél. Soha nem voltam az a fajta személy, aki sokkolni akarta az embereket. De én is mindig hibázok. Ezt tudnia kell minden rajongómnak. Nem vagyok tökéletes. Nem vagyok a legjobb ember, aki valaha született, nem voltam soha, de próbálom megközelíteni. És ez az, amit annyira jól ki lehet fejezni a színészetben.

ET: Maradsz a gyerekek példaképe vagy ki szeretnél törni ebből?
Selena:
Határozottan érdeklődőm a színésznői kihívások iránt. Csak azért, hogy híresebb, gazdagabb legyek, nem tennék semmi olyat, ami kényelmetlen a számomra. 18 vagyok, de 15-nek érzem magam, szóval igazából is elég fiatal vagy... és a szívem még fiatalabb. Nem érzem úgy, hogy pillanatnyilag bármint megtehetnék, korlátok nélkül. Azt remélem, hogy fel tudok nőni egy drámaibb szerephez, de közben megőrizni önmagam: azt, aki én vagyok.

Az új évadhoz készült kétperces promóciós videót alább meg lehet tekinteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek