Starity

Csaba megkönnyezte Nikolast

2010. november 15. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vastag Csabáról a mentorok is elmondták, hogy időnként még mindig elsírja magát. Az X-Faktor versenyzője elárulta, ez nem azt jelenti, hogy állandóan pityereg, ám egy művésznél nem baj, ha érzékeny.

hirdetés
Csaba megkönnyezte Nikolast

Vastag Csaba még a szombati döntő után a Story Online-nak a legbensőbb érzéseit is elárulta. Azt is elmondta, hogy teljesen kész volt, amikor megtudta, hogy Takács Nikolas fog párbajozni a nézők szavazatai alapján. Csaba ezt a helyzetet is megkönnyezte. Viszont szeretett volna Nikolasnak segíteni, azonban maga sem tudta, mit lehet tenni egy ilyen helyzetben.

Csabát egyébként nem csupán ez a dolog zavarta meg, és nem is tagadja, hogy a mentorok kissé elbizonytalanították, hiszen egyszer azt javasolták neki, vegyen vissza magából, most pedig a régi énjét hiányolták.

A versenyző emiatt kicsit gondban van. Azonban fontos számára a mentorok véleménye, de a következő adásban megpróbálja azt csinálni, amit ő szeretne, amilyen valójában – mondta a Story Online-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek