Starity

Elképesztő, de ezek a sorozatok 10 évesek lesznek 2021-ben

2021. január 25. 13:01   |   Szerző: Glamster

Íme 10 közkedvelt sorozat, ami 10 éves lesz 2021-ben: neked melyik volt a kedvenced?

hirdetés

1. Az élet csajos oldala (2 Broke Girls)

Max Black egy Brooklynban elő huszonéves lány, aki két állásból tartja el magát: nappal bébiszitterkedik, éjjel pedig a Williamsburg Diner pincérnője. Egyik munkanapján egyedül marad, amikor társa, az orosz származású Paulinat kirúgják. Ekkor jön Caroline, a szőke cicababa-szerű lány, aki épp munkát keres...

2. Grimm

A sorozat Nick Burkhardt gyilkossági nyomozó életét követi nyomon az oregoni Portlandben. Nagynénjétől egy utcai párharc során tudja meg, hogy különleges ősök, a "Grimmek" leszármazottja, akiknek az a feladatuk, hogy fenntartsák a békét és az egyensúlyt az emberiség és a mitikus lények között a világban. Eszerint a Grimm történetek karakterei igazából is léteznek, az emberek tudta nélkül. A veszélyes lények elleni küzdelmében barátja, Monroe és társa, Hank Griffin nyomozó nyújt segítséget.

3. Teen Wolf – Farkasbőrben

A sorozat középpontjában egy átlagos középiskolás fiú, Scott McCall (Tyler Posey) áll, akit megharap egy vérfarkas, miközben egy félbevágott lány holttestét keresi az erdőben. Amikor Scott osztályába egy új lány, Allison Argent (Crystal Reed) érkezik, rögtön megtetszenek egymásnak; ezért Scott próbál normális életet élni: mindenki előtt titkolja, hogy vérfarkas, kivéve a legjobb barátját, „Stiles” Stilinskit (Dylan O’Brien), aki segít neki túljutni az életének és a testének a változásain, illetve egy másik titokzatos vérfarkast, Derek Halet (Tyler Hoechlin).

4. Vámpírnaplók: 3. évad

A sorozat harmadik évadában a cselekmény több szálra szakad szét. A Klaus szál és az Ősök szála. Miután Klaus elvitte magával Stefant vérfarkasokat keresnek, hogy hibrideket alkossanak. Elena és Damon folyton Stefan után kutatnak, de akárhányszor rátalálnak a fiú mindig elutasítja őket. Klaus rájön, hogy Elena nem halt meg, ezért nem maradnak életben a hibridjei.

5. A célszemély (Person of Interest)

Harold Finch nem mindennapi milliárdos. Zseniális informatikus, aki kormánymegrendelésre olyan titkos globális számítógépes rendszert épített, amely minden digitális információhoz hozzáfér: kamerák képei, adatbázisok, telefonbeszélgetések, GPS-adatok, stb.

6. Egyszer volt, hol nem volt

A történet helyszíne egy Maine állambeli tengerparti város, melynek neve Storybrooke. Egy bosszúvágytól elvakult gonosz királynő ebbe a városba száműzte a mesevilág lakóit, megfosztva őket történetük boldog befejezésétől. Storybrooke-ban nem jár az idő, itt a Gonosz királynő (Lana Parrilla), jobban mondva Regina Mills hozza a szabályokat.

7. Awkward (Kínos)

A sorozat főszereplője Jenna Hamilton az átlagos tinédzser, aki fürdőszobai balesete után a középpontba kerül az suliban. Jenna a maga módján mindig kikerül valahogy a kínos helyzetekből. A suli legédesebb fiúja szerelmes belé (Matty), de akad vetélytársa , a legjobb barátja (Jake) majd Collin is a képbe kerül.

8. Amerikai Horror Sztori

A gyilkos ház középpontjában a Harmon család áll: Ben (Dylan McDermott), Vivien (Connie Britton) és Violet (Taissa Farmiga), akik Bostonból költöztek Los Angelesbe, miután Vivien elvetélt, Bennek pedig viszonya volt egyik diákjával. Egy felújított kúriába költözik a család. Az előző homoszexuális tulajdonosról pedig kiderül, hogy meggyilkolták/öngyilkos lett, mégpedig korábbi partnere keze által.

9. Szívek doktora (Heart of Dixie)

A new yorki Dr. Zoe Hart nagyon elkeseredik, amikor kiderül, hogy az áhított mellkas-sebészi ösztöndíjához azt a feltételt szabják, hogy egy évig háziorvosként kell dolgoznia. Végül az alabamai Bluebell-ben köt ki, ahol azonban nagy meglepetés éri: dr. Harley Wilkes, aki mellett praktizált volna, elhunyt, és a fele praxisát rá hagyta, azonban a praxison a kissé öntelt dr. Brick Breeland-del kell osztoznia...

10. Trónok harca

Westeros királyság északi határát hatalmas jeges fal választja el az örök tél birodalmától. Lord Eddard "Ned" Stark az északi birodalom, Deres (Winterfell) ura és az északi nemesek vezére, az ő ősei építették a Falat, amelyet az Éjjeli Őrség véd. Amikor Robert király tanácsadója és Ned mentora, Jon Arryn meghal, Robert Baratheon a barátját, Nedet kéri fel, hogy lépjen a helyébe. Eközben a régi uralkodóház, a Targaryenek utolsó leszármazottja, Viserys azt tervezi, hogy visszaszerzi a trónt. Szövetséget köt a nomád dothraki harcosokkal, és vezérüknek, Khal Drogónak adja a húga, Daenerys kezét. Baratheon király és a felesége, a Lannister-házbeli Cersei királyné Deresbe utazik. Velük tart a Lannister família több tagja: a királyné ikertestvére, Jaime, a másik testvére, a törpe Tyrion, illetve a királyné tizenkét éves fia, a trón örököse, Joffrey. Ned nem utasíthatja vissza öreg királya és barátja kérését, így a birodalom fővárosába készül. Mindeközben Havas Jon elhatározza, hogy északra utazik a Fekete Kastélyba, hogy csatlakozzon az Éjjeli Őrséghez, ahová a kíváncsi Tyrion is elkíséri. De az ifjú Bran sötét titokra bukkan, ami nem várt következményekkel jár...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek