Starity

Hülkenberg otthagyja a Williamset

2010. november 15. 20:08   |   Szerző: tigris310

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt hétvégén volt az Abu-Dzabi Nagydíj, ahol a fiatal német pilóta a 16. helyen ért célba.

hirdetés
Hülkenberg otthagyja a Williamset

Hülkenberg még a Brazil Nagydíjon remekelt, ahol a legjobb pilóták elől vette el a pole-pozicíót. Ez a siker nem folytatódott, de ő így is elégedett az eredménnyel.

Kiderült, hogy a német pilóta, akinek ez volt az első éve a Forma–1-ben, otthagyja a csapatát. „Nagyon sajnálom a dolgot, mert boldogan maradtam volna a Williamsnél. Köszönöm a csapatnak az együtt töltött időt, és minden jót kívánok nekik a jövőre” – írta Hülkenberg a saját honlapján.

Menedzsere, Willi Weber már korábban is biztos volt abban, hogy Nico marad a Forma–1-ben, ezt most meg is erősítette: „Tárgyalok más csapatokkal, Nicónak 2011-ben is lesz helye az F1-ben.”

Hülkenberg szabaddá válása tovább bonyolíthatja az átigazolási pletykákat. A Renault, a Force India és a Toro Rosso mellett a három újonc istálló nem jelentette még be 2011-es felállását, tehát elméletileg ezek a csapatok jöhetnek szóba a 23 éves németnél.  Az már biztos, hogy csapattársa, Rubens Barrichello marad jövőre is a csapatnál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek