Starity

Egy kannibál szerelmi történetet mutat be Armie Hammer rendezője és Timothée Chalamet

2021. január 29. 14:02   |   Szerző: Glamster

A (hamarosan) volt felesége nem hitt a szemének: Armie Hammer rendezője és Timothée Chalamet kannibál szerelmi történetet forgat.

hirdetés

Elizabeth Chambers, aki éppen válik Armie Hammertől, reagált a hírre, hogy hamarosan egy kannibál szerelmi történetet kezdenek forgatni.

Ha csak nem egy barlangban élsz, akkor valószínűleg olvastad már valamilyen formában, hogy Armie Hammer kannibálnak vallotta magát, és azóta több durva dolog is kiderült a szexuális életéről. Szegény válófélben lévő asszonya így is elég sokkolt, ám most erre rátett az új hír egy lapáttal.

Luca Guadagnino (rendező) és Timotheé Chalamet, akik Armie-val dolgoztak a Szólíts a neveden c. sikerfilmen, forgatni kezdték a Bones and All-t, ami egy kannibál szerelmi történet lesz. A film bejelentésének időzítése érdekes, na meg az is, hogy mindketten közelről ismerték Armie-t.

Egy nő az édesapját keresi, hogy megértse, miért érez késztetést arra, hogy megölje és megegye azokat az embereket, akik szeretik őt

– áll a film leírásában, ami egyébként egy 2015-ös regény adaptációja lesz.

Armie-nek szerencsére nincs köze a filmhez, bár lehet, hogy testhezálló szerep lenne számára... A felesége Instagramon reagált a filmre.

Hát erre nem találok szavakat

– írta a Just Jared posztja alá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek