Starity

Mint két tojás...

2010. november 16. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sorozatnak köszönhetően Nina Dobrev hatalmas világhírnévre tett szert. Ez azonban elég nagy hátrányt okozott a Victorius sorozat főszereplőjének.

hirdetés
Mint két tojás...

Victoria Justice a Nickelodeon csatorna Zoey101 sorozatával vált ismertté, majd megkapta a Victorious című sorozat főszerepét. A lány karrierje hiába kezdődött 2005-ben, jelenleg csak másodhegedűs lehet. A színésznőnek nagy hátránya származik abból, hogy igencsak úgy vélik, hasonlít a The Vampire Diaries női sztárjára, Nina Dobrevre.

Victoria természetes vonásokkal rendelkezik, és az élet hozta úgy, hogy hasonló karakter, mint Nina. Mégis sokan azzal vádolják, szándékosan még rá is játszik arra, hogy ugyanolyan legyen a stílusa és karaktere, mint kolleganőjének.

„Sokszor összetévesztenek az utcán is Nina Dobrevvel. Erről sajnos nem tehetek. Hasonló a karakterünk, ez igaz, de ettől még nem vagyunk ugyanolyanok” – mondta el a véleményét a sztár.

Sajnos az élet kiszámíthatatlan, de úgy tűnik, Nina a hasonmásokkal nem csak a sorozatban van megáldva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek