Starity

Sikerei ellenére Lana Condor borzasztóan érezte magát A fiúknak, akiket valaha szerettem megjelenése után

2021. február 03. 06:06   |   Szerző: Four

Befutott, mégis rosszul volt mentálisan - a színésznő őszintén vallott akkori élményeiről.

hirdetés

Lana Condor őszintén mesélt arról, milyen hátrányokkal járt az, hogy hirtelen ennyire sikeres lett A fiúknak, akiket valaha szerettem című film révén. 

A színésznő maga sem számított rá, hogy a produkció ekkora hírnevet hoz majd neki - az időszak pedig akkorra esett, amikor Lana a Deadly Class (Orgyilkos osztály) című sorozatot forgatta. 

A film sokkal jobb fogadtatást kapott, mint ahogy azt a legvadabb álmaimban reméltem volna. Nagyon gyorsan megváltoztatta az életem. Minden lehetőségre igent mondtam, mert azt éreztem, egyszeri és megismételhetetlen. Szerettem volna kihasználni a helyzetet és úgy érezni, hogy nem hagyok ki semmit. Mentálisan sosem éreztem magam olyan borzalmasan. Teljesen kiégtem. 

- mondta, majd így folytatta:

Este hazamentem, és beszélni sem tudtam. Nem tudtam enni, aludni. Remegtem, amikor lefeküdtem és akkor is, amikor felébredtem. 

Condor végül belátta, hogy ez nem mehet így tovább, és beszélt menedzsmentjével:

Volt egy pillanat, amikor zokogva elmondtam nekik, hogy nem vagyok jól. Mindenkit sokkolt, mert addig nem voltam nyílt az érzéseimmel kapcsolatban. Senki sem tudta. Amikor ezt megbeszéltük, olyan volt, mint egy új kezdet. Most már tudom, milyen erő van abban, ha megosztod a problémáidat. 

- mesélte Lana. 

A színésznő hozzátette, szülei és barátja, Anthony de la Torre is nagyon sokat segítettek neki, hogy átvészelje azt az időszakot, és mindannyian mellette álltak.

Condor új filmje, A fiúknak - Örökkön örökké február 12-én jelenik meg a Netflixen. 

 

 

via BuzzFeed

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek