Starity

Selena Gomez: „Üdv Budapestről!”

2010. május 09. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres színész-énekesnő a Facebookon írt hollétéről. Jelenleg a magyar fővárosban van, amiről csupa jót mesélt, és azt is megtudhattuk, hogy szerdán kezdődött a Monte Carlo forgatása.

hirdetés
Selena Gomez: „Üdv Budapestről!”

Azt már tudjuk, hogy a lány egy ideje Pesten van, de a Facebookos blogjába csak csütörtökön, azaz május 6-án írt élményeiről részletesebben, amit itt lehet elolvasni angolul. Kér lovaglós képet is közölt a posztban, amin az angolok által kedvelt polo nevű játékot tanulja a filmhez.

„Tegnap (szerdán – a szerk.) végre elkezdtük a Monte Carlo forgatását, és az elmúlt két-három hét alatt megtanulnam, hogy kell polot játszani és próbáltam javítani a brit akcentusomon. A csapat csodálatos és nagyon várom, hogy elkezdjük a projektet – kezdte, majd fővárosunkról mondott véleményt. – Budapest nagyon gyönyörű, és az itteni emberek nagyon barátságosak. Bár nagyon hiányzik az otthonom, és kész leszek visszamenni Amerikába, amint megvoltak a munkálatok. Vissza kell érnem Amerikába, amikor a Ramona and Beezus megjelenik (a mozikban július 23-án).”

hirdetés

A Varázslók a Waverly Helyből sztárja minden hétvégén a második albumán dolgozik, és azt mondta, talán még az év vége előtt meglesz. Tervez néhány európai koncertet, de mivel ez egyelőre csak vágy, még semmi sem biztos.

„Csatoltam néhány képet, amin én vagyok, ahogy az említett polo játékot tanulom. Legjobb barátok lettünk a lovammal, Ariellel, ő a fehér ló és nagyon jó személyisége van. Amint tudok, jövök még, remélem, mindenki jól van és már nagyon készültök a nyárra! Alig várom, hogy újra írjak. Szeretettel, Sel” – fejezte be a levelet.

http://i44.tinypic.com/4gitkw.png

http://i44.tinypic.com/esm7ep.png

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek