Starity

Videó: Gigi Hadid sminktippjei

2021. február 05. 07:07   |   Szerző: Four

A modell megmutatta, milyen sminktrükkökkel emeli ki vonásait, illetve mostani rutinjáról is mesélt.

hirdetés

Gigi Hadid miután elmesélte, hogyan jött világra kislánya, Khai - abba is beavatta rajongóit, mostanság milyen sminkrutint követ. A modell a Vogue videójában elárulta, középiskolában egyáltalán nem törődött a makeuppal, aztán amint egyre többet fotózták, úgy ragadtak rá egyre jobban a sminktippek.

Hadid korai vörös szőnyeges megjelenései előtt maga készítette el sminkjeit, ezért az akkor készült fotókon teljesen máshogy néz ki, mint a mostaniakon, amelyeken általában szakemberek festik ki:

Most előszedik az emberek ezeket a képeket, és azt mondják "Ó, Gigi orra azokon a fotókon teljesen máshogy néz ki, mint most" - pedig valójában tényleg ez a makeup ereje.

- nyilatkozta a modell, aki saját bevallása szerint a bronzosítással sokat tud változtatni arcán. 

Van, hogy nem mosom meg az arcom pár napig, vagy nem fésülködöm. Csak szeretnék mindenkit emlékeztetni, aki nézi a videót, hogy nem így szoktam kinézni minden nap. Van, hogy egy hétig sem nyúlok a sminkjeimhez. (...) Ha megfésültétek a hajatokat ma, akkor már büszke vagyok rátok!

- mondta a videó végén Hadid, aki hozzátette, néha az egész napos szépészeti tevékenysége kimerül abban, hogy izzadásgátlót használ.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek