Starity

Ezek voltak a hét legnézettebb filmjei/sorozatai a Netflixen

2021. február 05. 15:03   |   Szerző: Glamster

Ezek voltak a hét legnézettebb filmjei/sorozatai a Netflixen, Magyarországon!

hirdetés

Nézzük ebben a heti összefoglalóban, hogy miket néztünk Magyarországon a Netflixen. 

10. Lupin – 2021, krimisorozat

Assane Diop, az úri tolvaj Arsène Lupin kalandjaiból merít ihletet, amikor bosszút áll az igazságtalanságokért, amelyeket egy gazdag család követett el az apja ellen.

9. Riverdale

Elindult a Riverdale új évadja, így hetente új epizódokat láthatnak a rajongók!

8. ‘Ohana: Az igazi kincs nyomában – 2021, kalandfilm

Az Oahun vakációzó brooklyni testvérek egy rég elveszettnek hitt kincs felkutatása során megtalálják hawaii gyökereiket és a családjukat is.

7. A nagy pénzrablás – akciófilm-sorozat, 16-os

Az évadokat elkezdték leszinkronizálni, így az első kettő már magyarul is nézhető.

6. Végzet: A Winx Saga – 2021

A Végzet: A Winx Saga öt tündér felnőtté válását követi nyomon, akik az Alfea nevű mágikus, bentlakásos iskolába járnak a Másvilágban, ahol meg kell tanulniuk uralni mágikus képességeiket, miközben igyekeznek kiismerni magukat a szerelem, rivalizálás és a létezésüket fenyegető szörnyek útvesztőjében.

5. Varázslatos holmik irodája – sorozat

Egyszer régen az emberek világa és a varázslatok birodalma még békében élt egymással. Ám ahogy fejlődött a technika, a tündérvilág háttérbe szorult. A varázslók, boszorkányok és más bűbájos teremtmények veszélyeztetett fajjá váltak. De egy nap eljött az idő, amikor megjelent valaki, aki változtatni akar ezen a helyzeten: a varázslatot, a mágiát az őt megillető helyre kívánja emelni – bármi áron. A tinédzser Kyra feladata, hogy megoldja a rejtélyt, ki lehet ez a titokzatos illető. A nyomozás az emberi és a mágikus világ olyan titkaihoz vezeti, amelyekről álmodni sem mert volna..

4. Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok

Tully és Kate, a két jó barát megtörhetetlen barátsága tinikoruktól a negyvenes éveikig segíti őket az élet hepehupás útjain.

3. 1917 – 2019, 16-os

Javában zajlik az I. világháború, amikor két fiatal brit katonát egy lehetetlennek tűnő küldetéssel bíznak meg: az ellenséges vonalon kell áthatolniuk, hogy egy üzenetet kézbesítsenek bajtársaiknak. Egy napjuk van, hogy célhoz érjenek, különben 1600 társuk, köztük egyikük testvére is odavész. A két bátor harcos hihetetlen elszántsággal indul neki a német frontnak…

2. Bridgerton-család – sorozat

A nagy sikerű regényeken alapuló sorozat a befolyásos Bridgerton család nyolc összetartó testvéréről szól, akik mind a szerelmet keresik.

1. Úriemberek – 2020, krimi, 18-as

Guy Ritchie népszerű filmje, az Úriemberek felkerült a Netflix kínálatára, és rögtön első helyen debütált. Amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson (Matthew McConaughey) túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuána birodalmán az egész alvilág felbolydul. Rengeteg lóvé forog kockán, nem is csoda, hogy a gengszterek között kirobban a harc. Bérgyilkosok, kisstílű bűnözők, nagypályások, dílerek, mindenféle kétes alakok bukkannak fel a meggazdagodás reményében. A helyzet kezd igen csak eldurvulni: egyre több hulla potyog, egyre több fegyver kerül terítékre, ám azt mégis nehéz lenne megjósolni, hogy végül kinek a kezében landol a csinos drogbiznisz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek