Starity

Christina Aguilera átvette csillagát

2010. november 16. 15:03   |   Szerző: cinthyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap duplán kedvezett Christina Aguilerának. Hiszen amellett, hogy tegnap tartották a Burlesque Los Angeles-i premierjét, a Walk of The Fame csillagát is átvehette.

hirdetés
Christina Aguilera átvette csillagát

Az aranytorkú énekesnőnek nem túlságosan kedvezett ez az év. Úgy tűnik, szerencsére ennek vége, és a lapok most újból a sikereit elemezgethetik ki.

Tegnap duplázpott Los Angeles-ben. Először átvehette aWalk of The Fame csillagát, ami egy hatalmas megtiszteltetés karrierje során. A ceremónián rengeteg rajongó is részt vett, és Christina Aguilera autogramokat is osztogatott a szerencséseknek. Ezt a pillanatot családjával is megosztotta, többek közt édesanyjával, aki nagyon sokat jelent Christina számára.

Majd következett a Burlesque Los Angeles-i premierje, melyen szintén boldogan osztogatott autogramokat, és rengeteg kép készült róla és a szintén csodálatra méltó Cherről.

Sőt! Az énekesnő már dolgozik legújabb stúdióalbumán, valamint nem kell sokáig várnunk egy vadonatúj számra, hiszen T.I. december 7-én megjelenő albumán is közreműködött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek