Starity

Priyanka Chopra elrontott orrműtétjéről beszélt

2021. február 10. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznő sokáig nehezen fogadta el, hogy a műtét miatt teljesen megváltozott az arca.

hirdetés

Priyanka Chopra olyan téma kapcsán nyílt meg, amelyről eddig nem nagyon beszélt. A színésznő orrműtétjéről nyilatkozott, amelyet a kétezres évek elején csináltatott. 

Embed from Getty Images

Chopra elmondása szerint azt hitte, egy hosszúra nyúló arcüreggyulladás miatt nem kap levegőt, ám orvosa polipot talált az orrüregében, és azt javasolta, távolítsák el. A rutineljárás azonban nem alakult a terv szerint, a szakember ugyanis véletlenül Priyanka orrnyergéből is eltávolított egy darabot.

Amikor leszedtük a kötéseket és megláttuk az orrom állapotát, az anyámmal együtt elborzadtunk. Az eredeti orrom eltűnt, az arcom teljesen máshogy nézett ki. Nem én voltam többé.

- mesélte. A procedúra igencsak megviselte a színésznő önbizalmát:

Valahányszor tükörbe néztem, egy idegen tekintett vissza rám. Úgy éreztem, sosem fog visszatérni az önbizalmam.

Chopra helyzetén az sem segített, hogy a médiában "plasztik Chopraként" kezdték emlegetni a műtét miatt. Habár úgy érezte, magyarázattal tartozik az "egyértelműen új orra miatt", végül mégis úgy döntött, meghúzza a határt és nem beszél róla a nyilvánosság előtt - idáig.

Priyanka végül számos korrekciós műtéten esett át, melyek után most úgy érzi, végre "normalizálódott valamennyire az orra". 

Megszoktam az arcomat. Ha most tükörbe nézek, nem érzem azt, hogy egy idegen néz vissza rám. Békét kötöttem azzal, hogy egy kicsit máshogy nézek ki. Ez az én arcom, ez az én testem. Lehet, hogy nem vagyok tökéletes, de önmagam vagyok.

- mondta.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek