Starity

Átalakult a TransTolerance együttes

2010. november 16. 18:06   |   Szerző: sztarcelebhirek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010. november 11-én átalakult a TransTolerance együttes. Tagjai: Amanda Elstak, Terry Black, Brithany Wilson és Alexa Ciccone. Fellépni a négy tagból csak három szokott járni felváltva.

hirdetés
Átalakult a TransTolerance együttes

2010. december 15-étől stúdióba vonul a csapat, hogy elkészítse Adj esélyt mindenkinek című albumát. 15 fantasztikus dal csendül majd fel a kiadványon, ahol sztárokkal közösen énekel az együttes egy-egy számot: Sárközi Anita, Bódy Magdi, Mary Zsuzsi, Mc Ducky, Bayer Kató, Szirmai Móni, Szűcs Gabi, Szecsődi Karcsi, és a Cairo együttes megtiszteli a TransTolerance-t azzal, hogy elvállalták a felkérést.

Az album 15. számának szövegét Bódy Magdi írta, és ő is hangszerelte. Ez a dal méltán lehet majd a Magyar Tolerancia Himnuszak, és a 12 sztár közösen énekli majd. A TransTolerance együttes szövegírói és zeneszerzői Ember Péter és Bódy Magdi.

A lemez 2011. február 20-án, Amanda Elstak szülinapján már a boltokban lesz. Ember Péter készítette Amanda Elstak első önálló zenei albumát is 2007-ben. Az ország legtehetségesebb zeneszerzői között emlegetik szakmai berkekben.

Nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen CD születik a tolerancia jegyében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek