Starity

Caitriona Balfe a modellkedésről: "Rengetegszer beszélnek megsemmisítő módon a kinézetedről"

2021. február 16. 10:10   |   Szerző: Four

Sok ajtót megnyitott előtte a szakma, ugyanakkor rengeteg negatív megjegyzés érte munkái során.

hirdetés

Caitriona Balfe mielőtt csatlakozott volna az Outlander szereplőgárdájához, több éven keresztül modellkedett: többek között a Chanel, Louis Vuitton és Givenchy divatházak kreációit mutatta be a kifutókon.

A színésznő korábban nagy örömmel mesélt arról, milyen külöleges élmény volt együtt dolgozni például Karl Lagerfelddel - különösen, amikor a férfi fotózta is. A divatszakmában eltöltött évek azonban a sok szép emlék mellett rengeteg negatívumot is hoztak, amelyet sokáig tartott feldolgoznia a színésznőnek. 

Automatikusan egy szórakoztató, érdekes, különleges személyiségnek kellene lenned, aki mellett a divatiparban dolgozó emberek jól érzik magukat. Ugyanakkor nagyon vékonynak és androgünnek kell lenned. Folymatosan összehasonlítottak másokkal. Szerintem fiatal lányként, tinédzserként ez nagyon-nagyon nehéz. 

Balfe hozzátette, a munkája része volt, hogy sokszor kritizálták:

Rengetegszer megtörténik, hogy elmész egy castingra vagy ruhapróbára egy olyan munka kapcsán, amelyet már elvileg megkaptál, és valaki elkezd megsemmisítő módon beszélni a kinézetedről. Vagy kritizálja a személyiséged hiányát - esetleg azzal van baja, hogy túl sokat beszélsz. Mindezt az orrod előtt - elég kemény. Nagyon tisztelem azokat a lányokat, akik sérülés nélkül tudnak ebből kijönni.

- mondta a színésznő a Thanks a Million podcastben.

Embed from Getty Images

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek