Starity

Harry herceg és Meghan Markle mélyinterjút ad Oprah Winfrey-nek

2021. február 17. 13:01   |   Szerző: Four

A műsorvezető már nagyon hosszú ideje kérte a házaspárt, hogy adjanak neki interjút.

hirdetés

Nagy volumenű interjúba egyezett bele Harry herceg és Meghan Markle: az amerikai televíziózás nagyasszonya, Oprah Winfrey készít a házaspárral egy kilencvenperces mélyinterjút, amelyet március 7-én vetítenek le. 

A dolog azért is nagy jelentőségű, mert ez lesz az első interjú, amelyet 2019 októbere óta adni fog a hercegi pár - azóta pedig már megtörtént nagy port kavaró függetlenedésük a királyi családtól, született egy kisfiuk, és most várják a következő babájukat.

Winfrey - akit a pár az esküvőjükre is meghívott - állítólag három éven keresztül győzködte Meghant és Harryt, mire beadták a derekukat a műsorvezetőnek, és beleegyeztek a beszélgetésbe. 

Embed from Getty Images

Az interjú híre azonban aggódással töltötte el a királyi családot - különösen Vilmos herceget: egyrészt az ilyesfajta megszólalásokat a család esetében általában nagy botrány követi, mint például amikor Diana hercegnő 1995-ben kimondta a rég tudott titkot, mely szerint "hárman voltak a házasságában", ő, Károly herceg és Camilla Parker-Bowles.

Másrészt félő, hogy a feltáró jellegű interjú újra feltépi a sebeket Harry és Vilmos között, akik csak nemrég kezdték újra felépíteni megtépázott testvéri kapcsolatukat.

Ráadásul dacára annak, hogy a királyi család körében sejteni lehetett Oprah és a pár megállapodását, az interjú hivatalos bejelentése mégis leforrázta a Buckingham Palotát: Twitteren keresztül értesültek a megjelenés végső dátumáról.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek