Starity

Vacsoracsatát nyert Schobert Norbi

2010. november 16. 18:06   |   Szerző: eprescsokii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vacsoracsata nyertese, Norbi az Update menüjével nyűgözte versenytársait. Azt mondta, hogy mostanra érett be az Update, melyet vendégei szemmel láthatóan jól tűrtek.

hirdetés
Vacsoracsatát nyert Schobert Norbi

Schobert Norbert, az „Update-király” lett a Vacsoracsata győztese. Azt mondtam, hogy mostanra érett be az Update, amit a vendégei szemmel láthatóan jó ízzel fogyasztottak.

Az életmódszakértő menüje kizárólag az Update jegyében készült, így ő nem csak finom, hanem egészséges vacsorát is készített az ellenfeleiknek. Amíg a korábbi főzős műsorokban Norbi főztjétől nem lettek elájulva a társai, a mostani menüvel – mint látjuk – versenyt nyert.

De az egészséges életmódnak is van ám átka. A szakember az utóbbi időben 3 kilót szedett fel, így most már nem csak az egészséges életmódjára, hanem a tesére is nagyon odafigyel, hogy nehogy tovább gyarapodjon a súlya. Reméljük, ebben felesége, Rubint Réka fog segíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek