Starity

Minden webshop egy helyen - lehetséges ez?

2021. február 22. 07:07   |   Szerző: Starity

Manapság egyre inkább háttérbe szorulnak az offline vásárlási szokásaink. A pandémia még inkább felgyorsította ezt a tendenciát. Az internetes áruházak száma lassan végtelen, gyakorlatilag mindent megtalálunk a világhálón.

hirdetés
Minden webshop egy helyen - lehetséges ez?

Ez ugyanakkor nem csak előny lehet. A túl széles kínálatban nagyon könnyű elveszni, épp ezért kiváló megoldás lehet egy webáruházakat összegyűjtő portál. 

Összehasonlítható árak

A legtöbben szeretnénk az adott terméket az elérhető legkedvezőbb áron megvásárolni. Azonban végeláthatatlan azon webáruházak száma, amelyek azonos termékeket kínálnak. Az árak között azonban jelentős különségek lehetnek, ezért érdemes azokat összehasonlítani. 

Léteznek ugyan árösszehasonlító oldalak, azonban azok közel sem kínálják fel számunkra az összes elérhető árat. Ezzel szemben egy új kezdeményezés, a Wsfind minden, az interneten található vételárat megmutat nekünk. Ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy a legkedvezőbbet választjuk.

Vesd össze a termékeket is

Nem csak a különböző cikkek vételárát érdemes összehasonlítanunk. Ahhoz, hogy a vásárolt termék tökéletesen megfeleljen az igényeinknek, érdemes feltérképezni a teljes kínálatot. Az azonos kategóriájú termékek tulajdonságai között ugyanis jelentős eltérések is lehetnek. Épp ezért leegyszerűsödik a dolgunk, ha minden, interneten forgalmazott termék leírását elérhetjük. 

Ehhez természetesen elengedhetetlen egy csúcsteljesítményű kereső. A Wsfind keresőmotorja igyekszik minden fellelhető terméket megtalálni, amely iránt érdeklődsz. 

Megosztható kívánságlista

Igazán praktikus funkciója egy termékkereső és összehasonlítható oldalnak, hogy kívánságlistát készíthetünk. Egyszerűen megjelöljük azokat a termékeket, amelyeket ajándékba szeretnénk kapni. Azonban még pratikusabb ez a funkció, ha ezt a listát megoszthatjuk a közösségi felületeinken. Így legyen akár szülinapunk, babaváró bulink vagy esküvőnk, tudathatjuk szeretteinkkel, hogy mire vágyunk. Így biztosan nem fogunk sem felesleges meglepetéseket, sem duplikáltan ajándékot kapni.

A megosztható kívánságlistával egyszerűen és tapintatosan kerülhetjük el a kellemetlen helyzeteket. 

A webáruházak számára is hasznos

A webshopokat tömörítő internetes oldal nem csak a vásárlók számára jelent előnyös megoldást. Az internetes áruházak jelentős összegeket fordítanak marketingfogásokra. Ezzel szeretnének minél több vásárlóhoz eljutni, azonban ez nem mindig sikerül. Azonban azáltal, hogy egy összesítő weboldalon jelen vannak, nagy eséllyel elérik a célközönségüket. Ennek pedig az oka épp az, hogy célzottan keresnek rá a termékekre a vásárlók. 

Emellett személyreszabott ajánlatok is várják őket, így új ötleteket is kaphatnak. A vásárlás élménye mindig akkor a legteljesebb, ha elégedettek vagyunk azzal, amit kaptunk a pénzünkért. A Wsfind pontosan ezért dolgozik a webáruházak és a vevők összekötésén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek