Starity

Máris érkezik a Gyilkos Elmék rebootja

2021. február 24. 13:01   |   Szerző: Glamster

A Gyilkos Elmék sorozat alig egy éve záródott le, a forgalmazó máris a folytatást tervezi.

hirdetés
Máris érkezik a Gyilkos Elmék rebootja
Fotó: ABC

A Gyilkos elmék (Criminal Minds) egy jól ismert amerikai bűnügyi tévéfilmsorozat, ami a CBS csatornán debütált 2005. szeptember 22-én. Az utolsó évad, 324 epizóddal később, 2020 február 19-én záródott le.

A Variety írta meg először, hogy a Paramount + nem végzett a történettel, ugyanis hamarosan érkezik a folytatás egy mini-sorozat formájában.

A munkálatok még kezdetleges szakaszban vannak a Paramount + számára

– írja a Variety.

A Criminal Minds története az FBI egyik különleges részlegéről szól. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna. Jason Gideon ügynök a viselkedésanalízis legelismertebb tekintélye, míg Aaron Hotchner speciális ügynök különleges módszereivel képes hasznot húzni és feltárni az emberek legféltettebb titkait is. Derek Morgan a megszállott, fanatikus bűnözőkre specializálódott, Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), a meg nem értett zseni pedig, akinek a szociális IQ-ja legalább olyan alacsony, mint amilyen magas az értelmi intelligenciája, maga a két lábon járó lexikon. Elle Greenway (Lola Glaudini) a saját előéletéből kiindulva nemierőszak-bűntényekre szakosodott. (Port)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek