Starity

Travis Scott ritka emberséges dolgot tett

2021. február 27. 21:09   |   Szerző: Glamster

A rappernek aranyból van a szíve: ritka emberséges dolgot tett a legutóbb.

hirdetés

Travis Scott tisztában van a hatalmával és szívesen használja azt fel jótékony célokra. Texasban most őrületes fagy tombol, ami rengeteg életet követelt, és ez a rapper figyelmét sem kerülte el.

Stormi édesapja és az AstroWorld rappere egy szívmelengető adománnyal segített meg körülbelül 50 ezer embert az államban. A texasi önkormányzat ugyanis arról számolt be, hogy Travis körülbelül 50 ezer meleg ételt biztosított a rászorulók számára egy helyi étteremmel együttműködve.

A texasi fagy miatt több milliók maradtak meleg, víz vagy éppen áram miatt, írja a JustJared.

Jockey Ewing és a palagáz-repesztés hazájában nem volt áram a héten, ezért az emberek a kerítést és a bútoraikat égették el a kertben, vagy az autóikat járatták a garázsban, hogy egy picit át tudjanak melegedni. A boltokban kiürültek a polcok, miközben a hatóságok arra figyelmeztetik a fogyasztókat, hogy az áramkimaradások miatt nem tudják kezelni az ivóvizet, amit ezért fogyasztás előtt fel kellene forralni – csakhogy, mivel sok helyen még mindig nincs áram, ezért ez akkor sem lenne lehetséges, ha folyna víz a csapból, de van, ahol még az sincs. (részlet a G7 cikkjéből. Bővebben: katt!)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek