Starity

Ezek voltak a hét legnézettebb filmjei/sorozatai a Netflixen

2021. március 01. 15:03   |   Szerző: Glamster

Ezek voltak a hét legnézettebb filmjei/sorozatai a Netflixen, Magyarországon!

hirdetés
Ezek voltak a hét legnézettebb filmjei/sorozatai a Netflixen
Fotó: Netflix

A Netflix a világ vezető streaming szórakoztató szolgáltatása, amely több mint 190 országban, 204 millió előfizető számára kínál filmeket, tévésorozatokat és dokumentumfilmeket nagy választékban és számos nyelven.

Az előfizetők korlátozás nélkül tekinthetik meg a tartalmakat, bármikor és bárhol, bármilyen internethez csatlakozó, képernyővel rendelkező eszközön. Az előfizetők emellett bármikor elindíthatják, megállíthatják és folytathatják a tartalmak megtekintését – reklámok és hűségidő nélkül.

A Netflix Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert eredeti tartalmainak köszönhetőek.

Nézzük ebben a heti összefoglalóban, hogy miket néztünk Magyarországon a héten:

1. Ginny és Georgia – sorozat, egy évad

A szabad szellemű Georgia két gyerekével, Ginnyvel és Austinnal északra költözik, hogy új életet kezdjenek, azonban az új kezdethez vezető út rögösnek mondható.

2. Fontos vagy nekem – thriller, film

Egy tisztességtelen törvényes képviselő mindenükből kiforgatja idősödő kuncsaftjait, azonban méltó ellenfélre talál, amikor kiderül, hogy legújabb célpontja sokkal több annál, mint aminek látszik. Főszerepben Rosamund Pike, Peter Dinklage, Eiza González, Dianne Wiest és Chris Messina.

3. New Amsterdam – sorozat, három évad

A New Amsterdam egy amerikai orvosi dráma sorozat, amely Eric Manheimer Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital című könyve alapján készült.

4. A nagy pénzrablás – sorozat, négy évad

Előző listán: hetedik helyen!

5. Behind her eyes – sorozat

Egy egyedülálló anya beteges manipulációk hálójában találja magát, amikor viszonyt kezd pszichiáter főnökével, és titokban összebarátkozik annak rejtélyes feleségével.

6. Age of Samurai: Battle for Japan – doku-sorozat

7. Bridgerton-család – sorozat, egy évad

Előző listán: 2. helyen!

8. Feketelista – sorozat, nyolc évad

A  világ legkeresettebb bűnözője, az egykor a kormánynak dolgozó Raymond Reddington (James Spader) besétál az FBI székházába és feladja magát, egyúttal alkut ajánl a megdöbbent nyomozóknak: van egy listája - amin olyan rosszfiúk szerepelnek, akiket a bűnüldöző szervek nem is ismernek - és ezt megosztaná a hatóságokkal. De vannak bizonyos feltételei

9. Riverdale – sorozat, öt évad

10. Európa a jövőben (Tribes of Europa) – sorozat, egy évad

2074. Egy rejtélyes globális katasztrófa után háború dúl a romokban heverő Európa megmaradt törzsei között. A békés origine törzsből származó három testvér - Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) és Elja (David Ali Rashed) - egymástól elszakadva arra kényszerül, hogy saját útjukat járják az akciódús, Európa új jövőjéért folytatott küzdelemben.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek