Starity

Justin Timberlake újra csúcson!

2010. november 16. 21:09   |   Szerző: Danta

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zenei karrierjének talán végleg vége – de Justin Timberlake sosem tűnik el teljesen, sőt! Mindenki őt ünnepli, hiszen a Facebook film szereplőjeként akkorát alakít, mint a legnagyobbak. De mit gondol ő erről?

hirdetés
Justin Timberlake újra csúcson!

Bravo: Azt mondtad, soha többé nem zenélsz majd. Mondd, hogy csak poénkodtál!

JT: Nem, tényleg nem tervezek új lemezt. Minek? Egyelőre nincs miről írnom, úgyhogy nincs sok értelme. Lehet, hogy egyszer majd hiányozni fog, és leülök dalokat írni, de egyáltalán nem biztos, hogy ez valaha megtörténik.

Bravo: A filmes karriered viszont egyre durvábban szárnyal. Mennyire volt nehéz átnyergelned a zenéről a színészetre?

JT: Nem volt túl nehéz, hiszen ha jobban belegondolok, elég sűrűn forgattam videoklipeket, a What Goes Aroundban azért már komolyabban oda kellett tennem magam. Meg ott volt az a sok egyéb marhulás a Saturday Night Live-ban. Szóval próbáltam felkészülni, de ez egy más világ.

Bravo: Miért más? Mások az emberek?

JT: Egy film sokkal több ember munkája. Sokkal inkább összetartó csapatot kell alkotni, ráadásul ez számomra az elején idegen terep volt. Ott volt egy csomó híres színész és rendező, és nem vehettem le őket a lábukról a fantasztikus hangommal meg a világbajnok poénjaimmal. A színészi játékomon pedig volt mit fejleszteni – és akkor még finoman fogalmaztam.

Bravo: A Social Networkért szinte csak elismerő kritikákat kapsz. Elégedett vagy a végeredménnyel?

JT: Igen, bár természetesen nem tökéletes az alakításom. De legalább fejlődnöm. És örülök annak, ha másoknak is tetszik. Szerintem ez a legjobb meló, amiben eddig részt vehettem. Remélem, sok ilyen filmben játszhatok még!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek