Starity

Thalía számítógép nélkül maradt

2010. november 16. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a mexikói sztár hadilábon áll a műszaki eszközökkel. Nem olyan régen az iPhone-ját sikerült tönkretennie, most pedig már két hete kedvenc számítógépe nélkül él.

hirdetés
Thalía számítógép nélkül maradt

Manapság már nem újdonság, hogy a sztárok is bőven kiveszik a részüket a modern technikából, hiszen az „okostelefonok”, iPodok, laptopok és marokszámítógépek a mindennapi élet részévé váltak.

Talán túlságosan is Thalía esetében, akinek saját bevallása szerint a túl sok használattól ment tönkre a számítógépe, így már két hete nélküle kell boldogulnia. A rajongók is bizonyára észrevették, hogy a gyönyörű sztár mostanában elég keveset tweetel, aminek éppen ez lehet az oka.

– 2 semanas sin compu! La fundí de tanto usarla y está en reparación. Entre el Twitter, Farmville, FB, fotos, música, etc... la pobre no podía más! („2 hete számítógép nélkül! Tönkretettem őt, annyit használtam, és javítás alatt áll. A Twitter, Farmville, Facebook, fotók, zenék stb. közt... szegény nem bírta tovább!”) – tweetelte legutóbb.

Úgy tűnik, az énekesnő hadilábon áll ezekkel a kütyükkel, hiszen nem is olyan régen iPhone telefonja is „kórházi kezelésre” szorult, ahogy ő viccelődött a történteken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek