Starity

Felhagyott a színészettel Jennette McCurdy, az iCarly sztárja

2021. március 03. 11:11   |   Szerző: Four

Jennette McCurdy elárulta, sosem érezte komfortosan magát a szerepeiben.

hirdetés

Jennette McCurdy, az iCarly sztárja podcastben árulta el, már búcsút mondott a színészi szakmának. Jennette több indokot is felhozott döntése mellett, például, hogy sosem érezte büszkének magát a szerepeire, illetve hogy édesanyja halálával sokminden megváltozott benne.

Végül akkor fejeztem be a szakmát, amikor édesanyám elhunyt. Az ő halálával sok ötlete is elment az életemből, ez egy nehéz út volt, és kemény is. 

- McCurdy korábban hozzátette, nem született tehetős családba, és édesanyja ötlete volt, hogy a színészettel esetleg majd kitörhet a szegénységből. Emellett a színészettel is voltak gondjai:

A színészkedéssel az volt a tapasztalatom, hogy nagyon szégyelltem a szerepeimet. Sokféleképpen utálom a karrieremet. Nagyon nem voltam elégedett a karakterekkel, akiket játszottam, és giccsesnek, égőnek éreztem. 13-tól 21 éves koromig csináltam a műsorokat, és már 15 évesen szégyelltem magam. A barátaim nem mondták 15 évesen, hogy "ó, cool, szerepelsz egy Nickelodeon műsorban". Kínos volt, és úgy képzelem, nagyon más tapasztalat, amikor büszke vagy a szerepeidre és azok feltöltenek.

Jennette kijelentette, "soha ne mondd, hogy soha" alapon nem zárkózik el örök életére a színészettől, de most inkább az írás és rendezés tölti ki mindennapjait.

Embed from Getty Images

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek