Starity

Ana de Armas: "A rendezőim inspirálták az új hajamat!"

2021. március 04. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő elmesélte szépséghez való viszonyulását, és hogy hogyan tölti az idejét a karantéban.

hirdetés

Ana de Armas az Elle magazinnak adott interjúban mesélt arról, hogyan telik nála a karantén, illetve a szépséghez való viszonyulásáról is szó esett. 

A színésznő elárulta, Kubában felnőve teljesen máshogy gondolkodik a szépségről, mint Hollywoodban szokás:

Kubában felnőni elég egyszerű volt. Szerintem a körülmények és a kultúra nem olyan volt, mint ahogy a szépséget itt nézik. Az eszközök sem voltak meg hozzá igazán. Így aztán a szépség mindig is a tisztaságról szólt számomra. A hajam tiszta és rendezett kellett, hogy legyen, az arcom is, a szemöldököm megformázva. A természetes szépségedet kellett gondoznod. A természetes, tiszta bőr volt leginkább a divat, főleg fiatal lányoknál, akik egykorúak voltak velem. Ezt a fajta szépséget tanultam meg szeretni és kényelmesen érezni magam a bőrömben. 

A színésznő, aki az Estée Lauder nagykövete lett, kijelentette, akkor érzi magát a legszebbnek, amikor boldog - ezt megspékelve "napbarnított bőrrel, rózsás arccal és természetes csíkokkal a hajában". Ha pedig haj, akkor új, rövid frizurájáról is mesélt:

A rendezőim inspirálták az új hajamat! Nemsokára forgatni kezdek egy új filmet, és küldtek néhány fotót ötletadónak. Én visszaküldtem a saját kis ötleteimet, és összevegyítettük a kettőt. Úgy gondoltuk, ez a megjelenés sokkal jobban passzolna a karakterhez, és kényelmesebb is az akciójeleneteknél. Így aztán döntöttem.

 

 

Armas hozzátette, a karantén során amellett, hogy sokat sétál a kutyájával és kirándul, a filmekre és a sorozatokra is rákapott, sőt, ukulelézni is megtanult:

A Bridgerton családot kábé négy nap alatt néztem meg, aztán a The Sound of Metalt is imádtam. Ma Rainey's Black Bottom például nagyon jó. A barátaimmal van egy közös lejátszási listánk, a hiphoptól kezdve a reggae-n át a klasszikus zenéig és a jazzig mindent szeretek. A legutóbbi szülinapomra a barátaim küldtem egy ukulelét, és elkezdtem megtanulni játszani rajta. Nagyon jó móka: ha Zoomon beszélek velük, eljátszok nekik egy dalt, ilyesmik. 

A színésznő kitért arra is, hogy mi lesz az első dolga, ha véget ér a karantén:

Valószínűleg meglátogatom a barátaimat: megpróbálom őket összegyűjteni fizikailag is egy helyre, hogy megölelhessem őket. Azt hiszem, elkezdek ölelgetni embereket, mindenkit. Furcsa nekem, hogy most nem puszilhatok meg senkit, főleg, hogy Spanyolországban két puszit adunk.

 

 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek