Starity

Kényelmesen divatos lábbelik a Nike-tól

2021. március 03. 15:03   |   Szerző: Starity

Az elmúlt időszakban a kényelem egyre nagyobb szerepet kapott a fogyasztók öltözködésében. Persze, a csinos viselet nem veszett el, inkább emellé lopódzott be az a szempont, hogy sportosan is diktálhatjuk a legszebb divatot.

hirdetés
Kényelmesen divatos lábbelik a Nike-tól
Fotó: Footshop.hu

Mit mivel viseljünk?

Az egyik legklasszabb érzés, amikor egyszerre lazán és komfortosan mozdulsz ki otthonról, legyen szó egy kellemes sétáról vagy egy sietős vásárlásról, netán egy egész estés bulizásról. A kényelem egyik legfontosabb eleme a megfelelő cipő, hiszen ez adja meg a rugalmas és könnyed mozgás élményét. A bő szabású ruhák és az alakot kényelmesen követő nadrágok mellett az ízléses összhatást már nem csak egy magassarkúval lehet elérni, hanem választhatunk sportosabb fazonokat is.

Mire érdemes figyelned a szabadidő cipő kiválasztásakor?

A sportcipők közül érdemes olyat választani, ami valóban támaszt nyújt számunkra - éppen ezért vásárláskor tartsd szem előtt, hogy a cipő a sarkaknál ruganyos anyaggal emeljen meg, ezzel javítva a tartást, valamint tompítva a járás vagy futás erejét. Érdemes arra is figyelni, hogy milyen tevékenységek esetén akarod viselni a cipőt - csak kültéri sportoláshoz, vagy valóban a ruhatárad mindennapi lehetőségeként húznád fel? Ha terepre mész, egy kavicsos-sziklás környezetbe mindenképpen a vastagabb talpat ajánljuk.

A Nike Air Max cipői egyszerre sportosan divatosak és kényelmesek: a modellekben elhelyezett úgynevezett “légbuborékok” nem nehezítik el a lábbeliket, sem a járásodat, sőt a párnázott kialakítással igazán kellemes és biztonságos a viselésük - akár sportoláshoz, akár a mindennapi viseléshez választod. A magas minőségű bőr és a szintetikus anyagok egyszerre teszik vagány megjelenésűvé, valamint tartóssá a cipőket, amelyek könnyen szellőznek. Ezek az ellenálló anyagok és egyedi szabások sokáig elkísérhetnek téged az utadon, amelyet a különböző évszakok kihívásai sem akadályozhatnak meg.

Kedvet kaptál egy új lábbelihez vagy sportszetthez, netán mindkettőhöz? Nézz körül a Footshop kínálatában, amelyben összeválogathatod a legújabb megjelenésedet!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek