Starity

Jubileum Smallville-ben

2010. november 17. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Smallville című sorozat a CW egyik legnépszerűbb műsora. A produkció 200. epizódjára az USA-ban több mint 3 millióan voltak kíváncsiak, amely a csatorna átlagnézettségéhez képest kiváló eredménynek számít.

hirdetés
Jubileum Smallville-ben

A CW elsősorban a fiataloknak szól, így olyan szériákat tűz műsorára, amelyek leginkább ezt a korosztályt érdeklik. A csatorna egyik legnézettebb produkciójának számít a Smallville, amely nemrég ünnepelte második jubileumi epizódját.

A Smallville 2001-ben indult. Akkori nézettsége, bár nem döntött rekordokat – ami egyébként a CW-nál nem is csoda, hisz a műsorok átlagnézettsége 1 és 3 millió között mozog –, a csatorna egyik legnépszerűbb műsorának számított. Ez azóta sem változott, hisz jelenleg a 10. évadjánál tart. Persze mint minden hasonló hosszúságú sorozatnál, ennél is voltak olyan epizódok, amelyeket nagyon kevesen néztek, de bizony olyan is volt, amelyet több mint 5 millióan követtek figyelemmel. A Smallville 8. évadzárójára körülbelül 3 millióan voltak kiváncsiak, ezt az eredményt pedig azóta egyszer már felülmúlta, méghozzá a kétszázadik résszel, amelyet 3,18 millióan néztek.

Azóta felmerültek olyan pletykák is, miszerint lesz 11. évad is, de ezt még nem erősítették meg.

A sorozat egyébként hazánkban sem szerepel rosszul, hisz mikor még a TV2-n ment szombat délutánonként, akkor volt olyan epizódja, amelyet több mint 1 millióan követtek figyelemmel. Jelenleg a Viasat 3-on szombatonként lehet követni a 8. évad történéseit, azután pedig a 9-en izgulhatunk majd.

A széria sikere talán annak is köszönhető, hogy évről évre különböző vendégsztárokat hívnak meg egy-egy évadra vagy epizódra. Ilyen sztár például  Jensen Ackles, Eric Johnson, Teri Hatcher, Tori Spelling, Adam Brody vagy éppen Alexz Johnson. Emellett pedig a történet sem akármilyen: a sci-fi mellett jól megfér az akció és a romantika is, amelyet bonyolult történeti szálakkal egészítenek ki. Ezenkívül pedig olyan epizódja is volt már, amely az iskolán belüli kirekesztésről szólt.

Ezúton is köszönjünk a sorozat szereplőinek és készítőinek, hogy bevezettek a Smallville elképesztő világába! Gratulálunk eddigi sikereikhez, és reméljük, a tizedik évad szép sikerrel fog majd zárni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek