Starity

Hosszú posztban védte meg Meghan Markle-t volt képernyős szerelme

2021. március 07. 15:03   |   Szerző: Glamster

Briliáns elmékben (Suits) játszottak szerelmes párt, most pedig kiállt mellette.

hirdetés
Hosszú posztban védte meg Meghan Markle-t volt képernyős szerelme
Fotó: Suits

Meghan Markle, Harry herceg és a Buckingham-palota között háború robbant ki. A feszült hangulatra a mai (2021. március 7-i), őszinte Oprah interjú is rátesz egy lapáttal. Mint korábban megírtuk, Meghant a Buckingham-palota volt alkalmazottai bántalmazással és díváskodással vádolták meg. Bár a hercegné kikérte magának a feltevést, a királyi család nem védte meg.

Kollégái hamar a védelmére keltek, így tett Patrick J Adams is, akivel több intim jelenetet is forgatott a Briliáns elmékben.

Az elmúlt évtizedben együtt dolgoztam Meghan Markle-lel a Briliáns elmékben. Az első naptól fogva lelkes, kedves, együttműködő, odaadó, vidám és támogató tagja volt a stábnak és TV-s családunknak. Ugyanaz az ember maradt a hírnév és siker után is. Mindig is egy erőteljes hölgy volt, akinek mély moralitása és munkakötelezettsége van. Sosem félt attól, hogy kifejtse a véleményét és megvédje önmagát vagy a szeretteit.

– kezdte sorait.

 

Mint a legtöbben, én is csodálkozva figyeltem az elmúlt év eseményeit. Szerelmes lett, új országba költözött, és a nevét mindenhol megismerték. A családba azonban nehezen tudott beilleszkedni, hiszen, még a legszebben is megfogalmazva bonyolultak, és, őszintén szólva, toxikusnak is tűnnek. Undorodva olvastam a rasszista, clickbait cikkeket az Egyesült Királyságból, ám tudtam, hogy Meghan erősebb ennél (...). Archie-t hordta a szíve alatt és azt gondolná az ember, hogy ezzel együtt nem fenik belé a fogukat többé, (...) ám a boszorkányvadászat folytatódott. OBSZCÉN, hogy a királyi család, akinek a legújabb tagja most is Meghanban növekszik, azt népszerűsíti, hogy a bántalmazás vádak igazak lehettek. A nő ellen, akinek el kellett menekülnie a UK-ből pont emiatt! (...) Találjatok mást céltáblának, mert a barátom, Meghan, túl jó hozzátok!

Írta a színész felháborodva Twitter fiókján.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek