Starity

Innát jelölték az NRJ Music Awardsra

2010. november 17. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Inna ugyan nem nyert az MTV Europe Music Awardson, de most újbol a legjobbak között tudhatja magát, ugyanis jelölték az NRJ Music Awardsra.

hirdetés
Innát jelölték az NRJ Music Awardsra

Inna sorsa egyre jobb: megjelent új videoklipje Sun Is Up címmel, majd jelölték az MTV Europe Music Awardsra, ahol nem nyerte meg a legjobb európai előadónak járó díjat, most visszont az NRJ Music Awardsra jelölték a Revelation Internationale de l'Année (Az év nemzetközi felfedezettje) kategoriában.

Minden nap egyszer lehet voksolni, egészen december 18-áig. Inna mellett olyan sztárok szerepelnek a listán, mint a már jól ismert énekesnő, Kesha Sebert; a fiatal sztár, Justin Biber; a Break Your Heart előadója, Taio Cruz; a Gossip banda és a legújabb csillag, Plan B.

Inna Sun Is Up című dala jelenleg is az első helyet foglalja el a bolgár toplistán; ez a harmadik dala Innának a Hot és az Amazing után, mely már egy hete az első helyen áll.

Szavazni itt lehet (a négy legtöbb szavazatot gyűjtő előadó jut be a döntőbe).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek