Starity

Kés/alatt: érkezik az utolsó évad

2010. november 17. 09:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy sikerű, plasztikai sebészek életét bemutató sorozat új évadjával – immáron az utolsóval – jelentkezik a Viasat 3 csatorna.

hirdetés
Kés/alatt: érkezik az utolsó évad

A Kés/alatt ötévados töretlen sikere és magas nézettsége után a Viasat 3 november 26-án, pénteken, 23.35-ös kezdettel az új – nálunk még nem látott – évadot kezdi vetíteni.

Ryan Murphy korhatáros sikersorozata a tengerentúlon már idén márciusban befejeződött. Julian McMahon azóta négy filmes felkérést is vállalt, míg a másik főszereplőt, Dylan Walshot egyelőre csak a Secretariat című filmben láthatjuk viszont.

Az utolsó évad hivatalosan tizenkilenc epizódból áll, és ismét izgalmas kalandokat tartogat rajongói számára. A sorozatban néhány rész erejéig Rose McGowan, az egykori bűbájos boszorka is feltűnik, vagy olyan híres páciensek jelentkeznek műtétekre, mint a Chuckból jól ismert Mini Anden, de feltűnik Kim anyja, Mrs. Banderas, azaz Melanie Griffith is.

Addig is, íme az ajánló:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek