Starity

David Tennant csalimenyasszonya

2010. november 17. 09:09   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Tennant az utóbbi hónapokban nem tétlenkedett, folyamatosan forgatott. A forgatások egyik eredménye pedig a 2011 nyarán mozikba kerülő Csalimenyasszony (azaz a Decoy Bride) című vígjáték.

hirdetés
David Tennant csalimenyasszonya

A történet egyszerű, de annál humorosabb. Miután a szerelmes Katie-t (Kelly MacDonald) faképnél hagyták az oltárnál, hazatér az ő szeles kis skót szigetére, azt gondolván, hogy soha többé nem kell majd a templomi padsorok között a nászindulóra végigvonulnia. A lánynak mindeközben fogalma sincs arról a tényről, hogy a szigeten tartózkodik egy igazi hollywoodi szupersztár, Lara (Alice Eve), aki ezen a kis szigeten szeretné megtartani titkos mennyegzőjét piszkosul jóképű vőlegényével, Jamesszel (David Tennant).

Igen ám, de a paparazzók – ahogy egy igazi világsztár esetében megszokottnak számít – mindenütt lesben állnak. És itt jön a képbe Katie! Lara a segítségét kéri, hogy öltözzön be egy csodaszép fehér menyasszonyi ruhába, és vonuljon végig helyette a „folyosón” mint „csalimenyasszony”.

Az esküvői harangok már javában konganak, a szerelem virágai bimbójukból illatozva kinyílnak, de ki lesz végül boldog, amíg a halál el nem választ?

A filmet 2011 nyarára ígérik az alkotók, bár könnyen lehet, hogy hozzánk sajnos nem jut el a produkció, s csak az Egyesült Királyságon belül láthatják majd a nézők a mozikban. Reménykedjünk a film sikerében (melyet egyébként a Bridget Jones-filmek méltó utódjának tartanak), hátha akkor mi is jól szórakozhatunk ezen a remeknek ígérkező vígjátékon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek