Starity

#K-POP: Megjelent DPR IAN első középlemeze

2021. március 14. 11:11   |   Szerző: Bae Hee Yeon

2021. március 12-án jelent meg DPR IAN debütáló középlemeze, a Moodswings In This Order (MITO) címmel.

hirdetés

Az énekes február elején osztotta meg először rajongóival a nagy hírt, miszerint hamarosan érkezik az első középlemeze. A lemez összesen nyolc dalt tartalmaz és ezek közül a Nerves és a Scaredy Cat lettek a címadó dalok. A korongon továbbá megtalálható a No Blueberries szerzemény is, amin CL és DPR Live működött közre.

Dallista:

  1. MITO
  2. So Beautiful
  3. Dope Lovers
  4. No Blueberries
  5. Nerves
  6. Scaredy Cat
  7. Welcome To The Show
  8. No Silhouette
Az album borítóképe és egy teaser kép 

DPR IAN 2012. július 18-án a C-Clown dél-koreai fiúcsapat tagjaként mutatkozott be, ekkor még a Rome művésznév alatt. Azonban a csapat 2015. október 4-én a feloszlás mellett döntött. Utolsó kiadásuk 2014-ben a Let’s Love mini album volt.

A csoport felbomlását követően Christian Yu nem foglalkozott a zenéléssel, de a zeneiparban maradt, a színfalak mögött. DPR Live és DPR Ian, 2014 telén megalapította a DPR Produkciós céget, ami kezdetben még egy kreatív irodaként működött. Ian főként zenei videók rendezésével, vágásával foglalkozott, továbbá produceri és zeneszerzői munkákat is ellátott. Olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Bobby, Amber Liu, és CL.

2020. októberében érkezett a hír, hogy Christian Yu öt év után visszatér, azonban már DPR Ian művésznév alatt. Október 26-án megjelent a So Beautiful dal és nagy népszerűségre tett szert. Maga a dal kissé komorabb érzelmi hangvételű, a zenei videó pedig a tipikus DPR-re jellemző elemekkel van tele. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek