Starity

Ismét együttműködik J. J. Abrams és Josh Holloway

2021. március 15. 14:02   |   

Újra együtt dolgozik J. J. Abrams, a Lost című sorozat ötletgazdája, forgatókönyvírója, producere és rendezője, valamint Josh Holloway, aki a hat évadot megélt sikerszéria egyik legnagyobb sztárja volt. Az újabb közös munkájuk a Duster című sorozat lesz.

hirdetés
Ismét együttműködik J. J. Abrams és Josh Holloway

Sikersztori volt a Lost

A Lost – Eltűntek című sorozat hazánkban is hatalmas sikerrel futott, de ez szinte semmi az Egyesült Államokhoz képest, ahol több millió rajongót tudott maga mögé állítani. Ez talán a legfontosabb, ám az sem utolsó szempont, hogy Emmy- és a Golden Globe-díjak kíséretében a szakmai sikert is megkapta a különös trópusi szigeten játszódó széria, amelyből hat évadot és 121 epizódot forgattak le 2004 és 2010 között. Az alkotók csoportjában kulcsszereplő volt J. J. Abrams, akit ötletgazdaként, forgatókönyvíróként, producerként is szoktak emlegetni a sorozattal kapcsolatban, de a rendezésből is kivette a részét. A szereplőgárdában az egyik főszereplő az a Josh Holloway volt, aki James „Sawyer” Fordot alakította remekül hat éven keresztül. A sors fintora, hogy a két férfi újra együtt dolgozik a közeljövőben: J. J. Abrams forgatókönyvírói szerepben tűnik fel, Holloway pedig a főhőst alakítja a Duster című sorozatban. Izgalmas lesz, erre fogadni mernénk, például itt: magyar online bukméker.

Az elmúlt tíz évben

A 2010-es közös munkájuk óta mindkét férfival sok minden történt, de szakmailag az 54 éves Abrams alkotott emlékezetesebbet. Az elmúlt tíz évben rendezőként, producerként és íróként is lehetőséget kapott olyan kultikus filmuniverzumokban, mint a Star Trek és a Star Wars. Ezek előtt, még 2011-ben jelentkezett a Super 8 című tudományos-fantasztikus alkotással, amelyet thrillernek és horrornak is előszeretettel sorolnak be. Két évvel később jött a Star Trek – Sötétségben, majd beszippantotta őt a fénykardok világa: az újjáéledő Star Wars-franchise harmadik trilógiájából teljesen megkapta Az ébredő Erő és a Skywalker kora című részeket, míg Az utolsó Jediken vezető producerként dolgozott. Ami a rajongók reakcióit illeti, a legelvetemültebb fanok nem zárták a szívükbe Abrams rendezői munkásságát... Producerként egyébként az összes Mission: Impossible-filmen munkálkodott az utóbbi évtizedben. Josh Holloway karrierje kevésbé szárnyalt, de azért nem volt oka panaszra a színésznek. A Lost végeztével, még 2011-ben feltűnt a mozivásznon a Mission: Impossible – Fantom protokoll című részében, majd főszerepet kapott az Intelligence – A jövő ügynöke, illetve a Kolónia című szériákban, de legutóbb feltűnt a Yellowstone három részében is.

Újra egymásra találtak

A közös Lost-kaland, illetve a Mission: Impossible világa után újra együtt dolgozik Abrams és Holloway, méghozzá a Dusterben. Mit lehet tudni az új sorozatról? Egyelőre nem sokat. Az biztos, hogy az HBO Max gyártja, ahogyan az is, hogy a cselekmény az 1970-es években játszódik, Holloway pedig egy egyre inkább növekvő bűnszervezet sofőrjének bőrébe bújik. Abrams mellett forgatókönyvíróként LaToya Morgan tűnik fel, viszont a premiernek egyelőre még nincs meg a dátuma. Az biztos, hogy érdekes vállalkozás, amelyből Abrams és Holloway gördülékeny munkakapcsolatának köszönhetően valami nagyon eredeti is kisülhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film lost duster
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek