Starity

Rendezője etette a sovány Natalie Portmant

2010. november 17. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalie Portman amúgy sem a húsos kategóriába tartozik, de ez esetben kicsit többről van szó, mint egy kis lefogyás. Állítólag a színésznő durván sovány lett.

hirdetés
Rendezője etette a sovány Natalie Portmant

A Black Swanben Natalie egy ballettáncosnőt alakít, és a szerep kedvéért még tovább fogyott, de végül már a rendezőnek, Darren Aronofskynak is bele kellett szólnia az ügybe:

 „Véresen komolyan vette a szerepét. Ezek a táncosok tényleg rettentő soványak. Amikor aztán egyszer megpillantottam őt hátulról, már olyan törékeny volt, és olyan... szóval rászóltam, hogy »Natalie, kezdj el enni!«. Attól kezdve mindig odafigyeltem, hogy mindenféle kaja várja a lakókocsijában’’  – mondta aggódva Darren az Access Hollywoodnak.

Natalie Portman viszont azt vallotta, hogy a legcsekélyebb szívfájdalom nélkül fejezte be a diétát és az edzést a forgatás vége után.

„Az utolsó snitt utáni napon egyfolytában csak tésztát kívántam. És nem volt több edzés. [...] Közben azon drukkoltam, hogy »csak nehogy valamit újra fel kelljen venni, mert soha többé nem tudok visszafogyni azokba a jelmezekbe!«” – mesélte a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek