Starity

Így néznek ki a sztárok otthonai

2021. március 20. 15:03   |   Szerző: Starity

Hogyan néz ki egy igazán elegáns otthon? Mi a titkuk azoknak a sztároknak, akik kifinomult és elegáns otthont rendeznek be maguknak? Nézzük, mit tegyünk, hogy nekünk is sikerüljön!

hirdetés

Stíluskavalkád

Milyen stílusúak a sztárok otthonai? Közel sem egyformák, mindenki a saját szokásaihoz, ízléséhez és személyiségéhez alakítja azt. Például Bradley Cooper egy városi bohém, New York-i lakása egyszerű, természetes burkolatokkal és mély színekkel közvetíti ezt. 

Filmbéli partnere, Lady Gaga malibui otthona hasonlóan természetközeli anyagokat kombináló rusztikus villa, egyszerű, mégis elegáns. Amennyiben az ő stílusa áll közel hozzánk, mindenképpen természetes fapadlót válasszunk, és fagerendás mennyezetről lóg majd a rusztikus csillárunk. 

Velük ellentétben Jennifer Lopez anyagaiban is a luxust választotta, New York-i otthonának domináns anyaga a márvány, a monokróm otthon fehér színű. Ez a minimalista luxuslakás igazi álomvilágba röpít minket. Aki ilyen lakásról álmodik, annak a legszebb luxus tapéták közül kell választania.

Jason Statham otthona annak ellenére, hogy egy egzotikus tengerparton található, az egyébként eklektikusnak számító skandináv stílust választotta. Az egyik legemblematikusabb textil a geometrikus mintájú gyapjúszőnyeg, melynek enyhe etno hatása rettenetesen trendi.

Letisztult luxus

Néhány olyan megállapítást is tehetünk a sztárok otthonaival kapcsolatban, amely szinte mindre igaz. Például azt, hogy stílustól, anyagoktól és színektől függetlenül minden otthon luxusérzetet kelt. Az egyszerű rusztikus Lady Gaga villa ugyanúgy, mint például Anne Hathaway eklektikus country stílusú otthona, vagy Bette Midler klasszikus stílusú lakása. Mert mindegyik tökéletesen megkomponált, kifinomult otthon. 

Kelly Clarkson modern, mégis otthonos loft hatású villája, ahol a fagerenda, a fényes metrócsempe és a minden helyiségben vissza-visszatérő réz egységes kompozíciót alkot, legalább annyira elegáns, mint Tristan Thompson kaliforniai glam stílusú otthona. Ezek szerint mindegy, milyen lakberendezési stílust választunk, a legegyszerűbb rusztikus country otthonból is elegáns lakást varázsolhatunk? Igen. De hogyan?

Mi a titkuk?

Egyrészt a letisztultság, mely lehetőséget ad egy-egy bútordarab, anyag vagy szín kiemelésére. Hiszen egy jól elrendezett térben minden bútordarab megkapja az őt megillető helyet. A bútorok elrendezése, a színek és formák összhatása vezeti a szemet. Mert a kevesebb néha több.

Másrészt ezek a sztárok stílustól függetlenül egyedi és prémium darabokat használnak. Akár kiegészítőkről, akár bútorokról beszélünk. 

A harmadik fontos dolog pedig a színek kiválasztása. Akár monokróm, akár többszínű otthont rendeztek be maguknak ezek a sztárok, a színek ízléses válogatásával és alkalmazásával elérték a kívánt hatást: igényes és elbűvölő otthont teremtettek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek