Starity

Ezt az egy dolgot ki nem állhatta Adam Brody a Szívek szállodájában

2021. március 22. 10:10   |   Szerző: Four

A színész elárulta, mi volt az, ami nagyon idegesítette az epizódok forgatásai során.

hirdetés

Adam Brody a Szívek szállodája-beli múltjáról vallott. A színész a The AV Clubnak mesélt arról, mi volt az a dolog, amit anno ki nem állhatott a forgatásokon:

Két szkriptfelügyelő is volt. Azóta sem láttam még ilyet. Egy a folytonosságot figyelte, a másik pedig végigment a párbeszédeken, csak hogy minden jelenet végén odamenjen a színészekhez és azt mondja: "ezt a szünetet kihagytad". Nem igazán kedveltem. 

- mesélte a színész, aki hozzátette, ma már teljesen megérti, hogy miért tartották fontosnak a készítők a két forgatókönyv-ellenőrzőt.

Most, majdnem húsz évvel később rájöttem, hogy még mindig egyike volt a legjobban megírt dolgoknak, amiben valaha részt vettem. Ha azt akarták, hogy [a Szívek szállodája] szóról-szóra tökéletes legyen, akkor megérdemelték ezt, olyan magas szinten írták meg. Ki voltam én, hogy ezen felháborodjak?

- mondta a színész. 

A sorozat többi szereplője is az alkotás egyediségéről számolt be többször is: a Lorelait alakító Lauren Graham és a Luke-ot játszó Scott Patterson például azért szokott le a dohányzásról, hogy legyen elég kapacitásuk egy levegővel elmondani a rengeteg szöveget.

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek