Starity

Virtuális bálványok, avagy a legújabb dél-koreai őrület

2021. március 27. 11:11   |   Szerző: heecasso

Ha rendszeres fogyasztói vagyunk a közösségi médiának, valószínűleg nem újdonság számunkra a virtuális karakterek látványa. Cikkünkben négy k-pop szárnypróbálgatást mutatunk meg, amikor a készítők a számítógépes valósághoz fordultak.

hirdetés

1. K/DA

Ezt a virtuális lányegyüttest a League of Legends nevezetű játék négy női karaktere, Ahri, Akali, Evelynn és Kai'Sa alkotja. Maga az ötlet a Riot Games, a programot fejlesztő cég fejéből pattant ki, a karakterek pedig Madison BeerJaira Burns, illetve a (G)I-DLE két tagjának, Soyeonnak és Miyeonnak a hangján énekelnek.

2. aespa

Az SM Entertainment a legújabb csapata által négy lányt, valamint a számítógéppel megalkotott utánzataikat ismerhettük meg. Az egyedülálló ötletet a nagyközönség kétkedve, de kíváncsian fogadta, így nem is csoda, hogy debütáló lemezük hatalmas sikert aratott.

3. APOKI

APOKI Dél-Korea egyik, ha nem leghíresebb virtuális személyisége, aki YouTube-csatornáján több tízezer embert szórakoztat tánc feldolgozásaival és más tartalmaival. A karakter nem olyan rég saját zenés videójában is megcsillogtatta tehetségét.

4. Eternity

Az Eternity nevű lánybanda a Pulse9 új projektje, amelyben tizenegy hölgyet próbáltak megalkotni számítógép segítségével. Bemutatkozó alkotásuk alább megtekinthető:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek