Starity

Rachel Bilson állítja, Rami Malek bunkó volt vele

2021. március 30. 08:08   |   Szerző: Glamster

Rachel Bilson szerint Rami Malek csúnyán viselkedett vele egy fotó miatt, amelyet megosztott.

hirdetés

Rachel Bilson és Rami Malek a hírnevük előtt járt együtt középiskolába, ahol jó barátságot ápoltak. Természetesen idővel ez a viszony megszakadt, hiszen mindketten elég elfoglaltak lettek, és más irányba mentek tovább.

2019-ben Rachel, Rami Oscar-jelölését követően, megosztott egy közös fotót abból az időből, amikor együtt kirándultak. A színésznő erről egy podcastben beszélt.

Nagyon nyomik voltunk akkor, szóval elég vicces kép lett mindkettőnkről. De azért kiraktam, mert viccesnek gondoltam, és szerintem fontos, hogy tudj magadon nevetni. Volt ugye rajta egy arany nyaklánc rajta, és vicceskedtem, hogy „Rami, honnan van a nyakláncod”?

Az eredeti poszt leírása így szólt:

Hello, Rami Malek, honnan van az arany fuxod? #OscarEsélyes #NeFelejtsdElaKicsiEmbereket

Fotó: Instagram

Ám, mint kiderült, Rami nem így gondolta. Először egy stylistja írt rá, és finoman jelezte Rachelnek, hogy Maleknek nem tetszik a fotó magáról.

Erre csak annyit mondtam, bocs, de itt kb. 16 évesek vagyunk! Kit érdekel?

Az O.C. készítője megpróbálta neki elmagyarázni, hogy nem jó ilyen posztot kirakni, hiszen mindenki Ramiról beszél most, ráadásul Oscarra jelölték.

Egyszerűen nem értettem, mi a bajuk, hiszen barátok voltunk!

Bilson erre írt, elmondása szerint, egy kedves levelet Maleknek, amire nem azt a választ kapta, amire számított.

Semmi olyasmi, hogy „szia, hogy vagy?” Egyszerűen csak annyit írt, hogy „Nagyon értékelném, ha leszednéd azt a képet. Nagyon privát személy vagyok”. Szóval... ja

A színésznő kifejtette, hogy bántónak érezte a viselkedését, és szerinte nem így kellett volna kezelni a helyzetet, de már túltette magát rajta.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek